Radu Leca, Tata, Sot, Psiholog. De 16 ani Radu “Construieste OAMENI”. 

 

Din anul 2014, Psiholog Radu Leca realizeaza alaturi de structuri ale Statului Roman, Universitati si Asociatii Studentesti, evenimente(Conferinte, Workshopuri, Seminarii) axate pe Psihologia Educational Europeana.

Radu Leca – Psiholog Clinician – este pasionat de oameni si de modul prin care acestia pot evolua, ajungand la un echilibru perfect si unicitate personala deplina.

Leca este fondatorul revistei UltraPsihologie.ro (Psihologie, Mediere, Formare, Coaching, Training & Leadership) si promoveaza articole si traininguri în domeniul psihologiei, business-ului și al dezvoltarii personale.

Cu o experienta de peste 30.000 de ore, Radu a sustinut emisiuni radio de psihologie si divertisment, traininguri live si interviuri cu peste 30000 de persoane, ca psiholog, speaker si coach.

Mentionam: din anul 2018 National FM Romania

Leca a studiat:

    • psihologia si este Licentiat in Psihologie din anul 2003
    • Psihologie Clinica, Psihodiagnostic si interventii terapeutice de tip integrativ
  • reiki
  • Medicina alternativa
  • Hipnoza – alaturi de Andrei Voicu si Tudor Borza
  • Leadership-ul
  • Analiza si evaluare comportamentala in cadrul Zivac.ro
  • Criminal profiling

În timpul evolutiei educationale si-a petrecut o parte din timpul acordat practicii in cabinetele psihoterapeutilor si a mentinut informational structuri organizate in cadrul carora comunica si învata comportamentul persoanelor in cautare de echilibru, manifestarile patologice, modul de manifestare al unor persoane aflate în diverse situatii critice si comunicarea non-verbala.

Aceste lucruri l-au ajutat sa integreze modul prin care un coach stie sa comunice corect si aplicat, cu o mare diversitate de clienti. Leca lucreaza cu oamenii din toate paturile sociale, rezultatele sale fiind vizibile in cadrul Revistei Europene de Psihologie www.ultrapsihologie.ro.

Dupa absolvirea cu licenta a facultatii de Psihologie, s-a orientat catre studiul personal al psihotroniei si antrenamentului psihotronic, medicinii complementare si alternative, coachingului, magnetoterapie, water therapy, cristaloterapiei.

Leca a construit o tehnica proprie de avizare informationala pe care o impartaseste in cadrul Revistei UltraPsihologie.ro.

Incepand cu anul 2014 RL organizeaza Conferinte Motivationale si Educationale!

psiholog Radu Leca

 

Lasă un comentariu