Aplicarea proceselor psihotronice in viata reala

Anunt: UltraPsihologie.ro organizeaza workshopul “Procesele De Influentare Biofizoce”. Invitat lector Ana Raluca Chisu.

Data: 2017.08.11

Rezervari: 0741101881

Pret: 850 lei

Psihotronia este disciplină biofizică, ce permite (prin conectare constienta) studierea interacțiunilor la distanță între diferiți subiecți senzitivi sau între aceștia și obiecte materiale sau alte organisme vii.
In Universul media real, Psihotronia reprezinta o pseudoștiință ai cărei adepți susțin că studiază interacțiunile psihice la distanță. Obiectul de studiu al psihotronicii îl constituie presupusele fenomene parasenzoriale (paranormale), denumite și fenomenele PSI.

Inca din 1924, Rusia a infiintat Comitetul Sovietic pentru Studierea Paranormalului. Incepand cu anii 1980, a fost pregatita structura Institutul de Tehnologii Avansate Bauman-Moscova.

De ce in anul 2017, ne temem de psihotronie, de antrenamentele psihotronice si de ideologia celor care functioneaza in acest domeniu? Din necunoastere. Avem un fapt ce determina masele de cititori sa reactioneze unitar, respectiv sa se teama, evident fiindca nu inteleg. In data de 2 iunie 2009 mediafax.ro publica, la acest link, urmatorul articol, prefatat de fraza: Generalul rus în rezervă Boris Ratnikov a declarat recent jurnaliştilor publicaţiei Pravda că atât Rusia cât şi alte state ale lumii deţin arme psihotronice performante care pot transforma soldaţii trupelor inamice într-o adunătură de zombie uşor manipulabili. Sursa este aici : https://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/armata-rusa-detine-arme-psihotronice-performante-4476906

Tot despre rusi, doar de bine, sa continuam seria dezvaluirilor, ce au scapat ochiului atent al publicului consumator de articole mondene: “Printre primele măsuri luate după ce a fost ales preşedinte, fostul premier rus, Vladimir Putin, a aprobat planul de fabricare a unor arme ale viitorului, armele “psihotronice”, care vor reduce “duşmanul” la un simplu “zombie”, aceste arme acţionând direct asupra sistemului nervos central, după cum scrie Daily Mail.”. Sursa este aici: https://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/hoax-rusia-s-ar-dota-cu-arma-psihotronica/

Specialistii au inceput sa acorde o atentie sporita indiciilor de activitate din blocul comunist dupa ce in SUA apare in 1971 o lucrare intitulata “Descoperiri psihice in spatele Cortinei de Fier” (S. Ostrander si L. Shroeder – Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain, Englewood Cliffs, New Jersey, Pretice Hall, 1971).

In 1973 se inlocuieste termenul de parapsihologie prin psihotronica (propunere a lui Zdenek Rjdak), in cadrul unui congres spectaculos organizat la Praga de tarile Tratatului de la Varsovia.

Unele dintre armele psihotronice pot fi studiate in manualele de marketing, in cartile sfinte, in cartile de inspiratie divina a celor mai vechi traditii.

Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l transforma in handicapat.

Pe ce se bazeaza armele psihotronice?
a. Arme psihotronice realizate pe baza de radiatii cu frecventa extrem de inalta care se incadreaza in lungimi de unda milimetrice, cuprind diapazonul dintre 30ghz-300ghz. O astfel de arma, poate intr-un mod ascuns, sa distruga la distanta anumite centre ale creierului, poate declansa distrugerea sau oprirea completa a oricarui sistem vital
b. O alta categorie de arme psihotronice sunt cele care care functioneaza in baza frecventelor ultradecimetrice si care cuprind paleta oscilatorie de la 300 mhz-3ghz. Lungimea de unda este de la un metru pana la 10 cm. O asfel arma poate penetra profund organismul omenesc si ca rezultat poate activa sau genera celule cancerigene, asfel incat peste o perioada de timp, omul in mod natural moare de cancer
c. Arme psihotronice bazate pe ultrasunete – functioneaza pe lungimi de unda de aproximativ 0.017 metri- frecventa mai mare de 30khz
d. Armele care functioneaza in baza radiaatiilor infra sonice. Lungime de unda 17m cu frecventa mai mica de 17 hz. Cel mai periculos diapazon este considerat cel de la 6hz-9 hz. In acest interval, omul simte cum ii va exploda creierul. Un sunet cu o asemenea instensitate, genereaza voma, sunete in urechi, deformarea si distrugerea vederii, o frica neconstientizata
e. Arma care foloseste cel de-al 25-lea cadru. Arma a fost folosita de Stalin si Hitler cu succes

”Noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Creatorului”
La foarte scurtă vreme după decernarea Premiului Nobel pentru Fizică pentru anul 2012, ai căror protagonişti au fost francezul Serge Haroche, de la College de France şi Ecole Normale Superiore, Paris, Franţa, şi americanul David J. Wineland, de la University of Colorado Boulder, CO, USA, o echipă de cercetători şi savanţi ruşi de renume mondial de la acceleratorul cuantic „Voniucii Pukaet” – din cadrul Institutului de Psihotronică aplicată din Novosibirsk, au dat publicităţii un anunţ care a cutremurat din temelii comunitatea ştiinţifică internaţională. Cercetătorii ruşi au anunţat reuşita separării pentru prima dată în istoria cuanticii mondiale a psihonului Bender, o particulă subatomică, denumită astfel după numele descoperitorului ei, general psihotronist, prof.dr. Ostap Petrovici Benderovsky. Potrivit publicaţiei ştiinţifice moscovite Akademika Nauka Lejit Psihotronovo, gradul de certitudine al descoperirii este 7 Sigma, respectiv de 99,9999999% cu 2 Sigma mai mult decât în cazul descoperirii bosonului Higgs.

De peste 40 de ani, principile psihotroniei sunt utilizate in comunicare. La baza acestor principii sta Grafismul furat. De ce furat? Definitia Grafismului este urmatoarea: activitatea corticala complexa in cadrul careia se realizeaza legaturi complexe intre ariile ce asociaza si integreaza procesele de Gandire Simbolistica, ariile ce determina mobilizarea muschilor fonatori ce realizeaza codificarea lingvistica, sonora, specifica comunicarii verbale umane si ariile ce determina mobilizarea muschilor mainii pentru codificarea grafica(scris sau desen) a simbolurilor sonore lingvistice. Unde intervine furtul? Atunci cand ni se pare ca auzim ceva si acel ceva este inteles gresit, Creierul proceseaza greseala reprezentand-o in desen sau scris. Atunci cand cineva ne manipuleaza furnizandu-ne simboluri compromitatoare, fara ca noi sa le constientizam 100%? Creierul le “vede”si le integreaza in procesul de mai sus. Creierul nu percepe furtul.

Cum ne dam seama, ca specialisti, de manipularea prin Grafism? Unul din stalpii grafologiei este reprezentat de “energia scrisului”. Cum traducem comercial aceasta energie, ca sa o putem intelege si verifica? Energia Scrisului tradeaza, uneori, nervozitatea sau lentoarea subiectului, interpretabila in contextul temperamentului subiectului. Impreuna cu alte elemente grafologice, energia scrisului poate delimita si o psihopatologie individuala. Exprimarea grafica poate fi manipulata de la distanta prin elemente simbolistice. O stare de agitatie sau calm, a subiectului ce deseneaza sau scrie, determina o apasare mai puternica, respectiv mai slaba a instrumentului de scris pe hartie si o geometrie specific-individuala a trasaturilor componente ale scrierii, indiferent de neomogenitatea programata. Deasemenea subiectului i se poate imprima o stare de nervozitate de la distanta, prin sunet, fascicule luminoase, simboluri cunoscute langa care exista si o interventie grafica. Atat desenul cat si scrisul determina un consum energetic intens ce tinde sa anihileze efectele inhibitorii de tip psihotronic. Dar daca incercam sa il hackuim, procesul de perceptie si repreznetare grafica?

Va propun o schema de functionare si hack a Neomogenitatii programate:

 

Primele aparitii in istorie a Psihotroniei:

  1. In Biblie (Regi II, 6) se afirmă că profetul Elisei (secolul IX î. H.) şi-ar fi folosit abilităţile clarvăzătoare pentru pentru a-l înştiinţa pe regele Israelului despre planurile de bătălie pe care regele Siriei le făcea împotriva lui.

2. Cel mai vechi tratat militar cunoscut, „Arta războiului”, scris în jurul anului 500 î. H. de generalul chinez Sun Tzu, subliniază legătura directă dintre succesul în luptă şi dirijarea cu măiestrie a forţei/energiei subtile denumită Qi.

3. În ale sale „Istorii”, Herodot relatează ceea ce astăzi ar putea fi numit primul experiment de testare a capacităţilor extrasenzoriale în vederea utilizării acestora pentru interese politico-militare. „Experimentul” a fost iniţiat şi coordonat de Cresus, rege al Lydiei (stat antic din vestul Asiei Mici) între anii 595 î. H. şi 547 î. H.

4. Eroina Franţei Jeanne d’Arc (1412 – 1431) şi-a urmat premoniţiile, viziunile şi „vocile interioare” pentru a mobiliza şi conduce oştile ţării sale la victoriile asupra englezilor (a se vedea, de pildă, [A. S. Berger, J. Berger – „The Encyclopedia of Parapsychology and Psychical Research”, Paragon House, New York, 1991., p. 208 – 209]).

5. John Dee (1527 – 1609), ocultist şi astrolog la curtea reginei Elisabeta I a Angliei, a fost primul „spion psi”. La un moment dat el a alertat-o pe regină pretinzând că „primise”, de la „spiritele” cu care intra uneori în contact, un mesaj potrivit căruia agenţi secreţi spanioli plănuiau să ardă pădurile ce furnizau lemn pentru flota engleză.

6. Lozen, „războinica apaşă”, prevedea prin mijloace parapsihice mişcările trupelor americane din timpul confruntărilor acestora (ce au durat din 1869 până în 1880) cu luptătorii apaşi conduşi de fratele ei Vitorio şi, după moartea lui, de Geronimo.

7. In timpul primului razboi mondial, februarie 1916, mai multe reviste franceze preluam un articol aparut in principala revista dedicată parapsihismului ce vehicula urmatoarea idee: “S-ar putea utiliza fenomenele parapsihice în război?”. Pe ce baza aceasta idee? In timpul unei conferinţe ţinute la Société Universelle d’Études Psychiques (prescurtat S.U.E.P.) din Paris, un anume dr. L. Bardonnet susţinuse că „facultăţile de «viziune la distanţă» prezentate de unii subiecţi ar putea fi folosite pentru descoperirea amplasamentului
trupelor, fortificaţiilor, bateriilor inamice”.

8. Celebrul savant Charles Richet în anul 1917, lansa în periodicul „Bulletin des Armées”, un apel pentru “comunicarea cazurilor de telepatie spontană”. „Am primit – scria Richet – o sută de răspunsuri, dintre care treizeci sunt de reţinut; şi printre acestea şapte sau opt cu totul remarcabile” [C. Richer – „Traité de métapsychique”, Alcan, Paris, 1922, p. 335].

9. Intr-o monografie intitulată „Bagheta unghiulară (divinatorie)” şi publicată în 1939, inginerul silvic român Simion Simu a rezervat un capitol special („Apa şi rezistenţa armatei în timp de război”) radiesteziei militara. „Este foarte probabil – spunea Eugen Celan – că la
redactarea acestui capitol, Simion Simu să fi luat în considerare şi experienţa germană în această direcţie. După cum se cunoaşte, armata germană angajată în acţiunile de luptă din primul război mondial avea în structura sa de organizare elemente specializate în prospectarea radiestezică, ataşate pe lângă fiecare regiment” [E. Celan – „Parapsihologia şi serviciile secrete”, Editura Miracol, Bucureşti, 1997, p. 104]

10. In timpul unei demonstraţii pe care a fost invitat să facă la o bază din California de Sud, rabdomantul Verne Cameron i-a uimit şi chiar înspăimântat pe reprezentaţii US Navy, atunci când, doar cu ajutorul unui pendul radiestezic şi fără nici un fel de informaţii prealabile.

11. In iunie 1919, într-o acţiune împotriva trupelor ungureşti, militari cehi au fost puşi în stare hipnotică şi li s-a cerut să „scaneze” teritoriul pentru a depista poziţiile şi forţele inamicului (cf. [10, p. 289], [11, p.237]). De studiat unul dintre primele „manuale psi” pentru forţele armate cehoslovace (intitulat „Clarviziunea, hipnoza şi vindecarea magnetică în serviciul militar” şi apărut în anul 1925), autorul, Karl Hejbalik.

12. În 1923, profesorul Bernard Kajinski, un renumit inginer electronist rus, propunea o idee ieşită din co­mun: un instrument capabil să emită co­menzi prin care oa­menii să fie ma­nipulaţi, indiferent de dorinţa ori vo­inţa lor. Profesorul Kajinski era foarte apreciat în cercu­rile politice de la Krem­lin, pentru idei­le sale novatoare cu privire la telepatie şi folosirea aces­teia ca armă ofen­sivă. Schema dispozitivului psiho­tro­nic con­ceput de savantul rus avea un prin­cipiu complex: putea reda impul­surile creierului, transformându-le apoi în sem­nale sonore, ce puteau fi emise la distanţe mari. Potrivit cercetătorului, creierul este capabil să emi­tă unde ra­dio. Kajinski descoperise în creier anumi­te elemente care aveau un aspect şi funcţii similare păr­ţilor compo­nente ale echipamentelor electronice: con­densatoare, bo­­bine, tuburi radio, antene. Conform teo­riei sale, aces­­­te radiounde puteau fi per­­cepute de către alte cre­iere. “Cercetând alcă­tui­rea cor­pu­lui uman, am ajuns la con­clu­zia edifica­toa­re că organismul nostru re­pre­­zintă un aparat electronic complicat. El este o adevă­rată staţie radio de emi­sie-recep­ţie, capabilă să lan­se­ze şi să capteze unde elec­tromag­ne­ti­ce. Am ajuns pen­tru prima da­tă la această con­cluzie în ur­mă cu câţiva ani, absolut în­tâm­plător”, afirmă Kajinski în cartea sa intitulată “Legă­tura radio biologică”.

13. J. Mishlove, S. P. Sirag – „The Roots of Consciousness”, Second Edition, Council Oak Books, 1993 susţine că abilităţile parapsihice ce le-ar fi avut Hitler (care fusese adept al organizaţiei ocultiste Thule), îndeosebi clarviziunea şi viziunile precognitive, au fost implicate în multe din succesele militare ale Germaniei din prima parte a celui de-al doilea război mondial.

14. Intr-un studiu [E. W. Davis – „Teleportation Physics Study”, Air Force Research Lab. Special Report, Edwards Air Force Base, August 2004] efectuat sub auspiciile forţelor aeriene americane (finalizat în 2004), se consemnează că cercetări privind fenomenele extrasenzoriale, PK şi controlul minţii au fost efectuate de H. K. (Andrija) Puharich în cadrul Army Chemical and Biological Warfare Center de la Fort Detrick, Maryland, în anii 1940 – 1950. Puharich era pasionat de clarviziune şi psihokinezie şi se complăcea în elaborarea de teorii asupra îmbunătăţirii pe căi electronice şi farmaceutice a capacităţilor parapsihice.

15. Interesant de semnalat că raportul [Paraphysics R&D – Warsaw Pact (U)”, DIA, DST-1810S-202-78, March 1978], din anul 1978, are o anexă de 50 de pagini care conţine liste de instituţii şi persoane, din fostele ţări socialiste europene, identificate (probabil prin „mijloace specifice”) de către DIA ca efectuând la acea vreme cercetări de parafizică/parapsihologie ori în domenii conexe. Din România sunt menţionaţi următorii cercetători (enumeraţi aici în ordinea alfabetică a numelui de familie): A. Apostol, Carol Barta, M. Bibiş, C. Bolintineanu, G. Constantinescu, Fl. Deleanu, Gh. E. Drăgănescu, Ioan Florin Dumitrescu, Fl. Gheorghiţă, Cornelia Guja, Rela Herivan, Sergiu Levin, Ioan Mamulaş, Jeno Miklos, Ion Moldovan, Mihai Modreanu, V. Niculescu, Ştefan Vasile Popa, Radu Portocală, V. Săhleanu, Laslo Szabo, Ilie-Puiu Vasilescu, Mario Sorin Vasilescu

16. Ingo Swann – pentru termenul de Remote Viewing (vedere la distanţă), prescurtat RV. „Am ales termenul de «remote viewing», justificau Puthoff impreuna cu Targ această alegere, ca fiind unul descriptiv, liber de asocieri prealabile şi de prejudecăţi privitoare la mecanismul explicativ” [H. Puthoff, R. Targ – „A Perceptual Channel for Information Transfer Over Kilometer Distances. Historical Perspective and Recent Research”, THE PROCEEDINGS OF IEEE, Vol. 64, No. 3, 1976, p. 329 – 354.].

Cum incheiem acest scurt dar folositor articol? Cu o invitatie!

17-21 iulie “Introducere în Programarea PSIHOTRONICA”. 5 zile/5 workshopuri
Fiecare zi de studiu are 2h. Fiecare zi de studiu este împărțită egal.
○Introducere in Programarea comportamentală
•Influentare comportamentală
▪Ziua 1 Explicarea resurselor programarii comportamentale 16:00-17:00
▪Ziua 2 Definirea breșelor comportamentale 16:00-17:00
▪Ziua 3 Explicarea tehnicilor de programare comportamentala 16:00-17:00
▪Ziua 4 Exercitii 16:00-17:00
▪Ziua 5 Exercitii 16:00-17:00
○Introducere in Influentare de la distanță
•EXPLICARE tehnicilor de Influentare (asistată) de la distanță 17:00-18:00
▪Ziua 1 Definirea tehnicilor de influentare 17:00-18:00
▪Ziua 2 Explicarea aplicării tehnicilor de influentare 17:00-18:00
▪Ziua 3 Stabilirea resurselor personale in procesul influentarii de la distanță 17:00-18:00
▪Ziua 4 Exercitii 17:00-18:00
▪Ziua 5 Exercitii 17:00-18:00
Cui îi este recomandat cursul:
Masteranzilor si doctoranzilor in psihologie
Managerilor
Avocatilor
Procurorilor
Doctorilor practicieni
Psihologilor
Parapsihologilor
Necesar pentru inscrierea la workshopuri: CV plus Cazier.
Cost 150 lei/h
Inscrieri prin sms sau apel la: 0741101881