Politica de confidenţialitate

Cine suntem

Platforma psihologica online de informare publica, ce poate fi accesata de la orice terminal conectat la internet. Denumirea site-ului este ultrapsihologie.ro iar persoana de contact este Radu Leca

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza www.ultrapsihologie.ro de la tine, prin intermediul interactiunilor noastre si modul in care utilizam datele respective.

In interiorul site-ului nu ai campuri predefinite de completat cu numele si/sau prenumele tau, cu exceptia paginii de contact. Niciodata site-ul nostru nu o sa ceara de la dvs date cu caracter personal.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele personale sau datele cu caracter personal sunt: acele informatii unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila, referitoare la nume, adresa, numar de telefon, cod numeric personal, IP sau date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale, sociale.

Site-ul nostru niciodata nu o sa solicite informati personale.

Ce date personale colectam si de ce le colectam?

Nu colectam date personale. Nu avem motive sa colectam date personale.

Adresa IP – Atunci cand vizitezi website-ul nostru, adresa IP este inregistrata de catre servarul hosting. Insa noi NU avem acces la ea si nu folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu website-ul, pot fi colectate de site dar ele sunt sterse 12h mai tarziu de catre sistemul de golire a cache-ului.

Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookies sau a altor tehnologii similare.

Contactul cu tine

Contactul se realizeaza prin telefon si/sau scris. Nu dorim de la tine date personale.

Asistenta client

Nu avem un serviciu de aistenta client.