Despre noi – 2022

Prima Comunitate online, formata de Radu Leca in Romania, bazata pe psihologie si ortodoxism. Iar povestea este clara, simpla, argumentativa si foarte logica. In anul 2003 Romania online nu avea resurse publicate in psihologie. I-au trebuit 2 ani lui Leca sa vina cu ideea Revistei de Psihologie. Cum trendul era sa fim europeni, a adaugat si cuvantul European in denumire. Timp de 15 ani site-ul a fost diferit de Comunitatea ce se dezvolta incet dar foarte sigur pe platforma Facebook. Din anul 2016 comunitatea ultrapsihologie a comunicat cu predilectie doar in cadrul platformei de socializare, avand ca unic scop implementarea a trei directii psiho-emotionale: motivatia, fericirea si conexiunea cu Dumnezeu (si) prin psihologie. Timp de 6 ani psiholog Radu Leca a impus un ritm cu adevarat uluitor, crescand notorietatea comunitatii Ultrapsihologie prin postari ce contineau si contin informatie daruita sub forma de videoclipuri motivationale si informationale, text cu puternic continut ortodox si psihologic. Practic comunitatea dezvoltata a reusit un lucru unic in istoria psihologiei romanesti, sa fuzioneze la nivel de text si film, doua repere, extrem de importante, pe care se bazeaza dezvoltarea societatii romanesti: dogma Bisericii Ortodoxe Romane si psihologia, formand astel pionieratul Psihologului Crestin Ortodox.

Pana in anul 2022, proiectul Ultrapsihologie.ro a fost diferit de Comunitate, psiholog Radu Leca alegand sa publice doar texte de psihologie scrise de studentii la psihologie sau psihologi aflati in primii ani de formare. Dupa ani de zile de conflicte online, in care adminii Ultrapsihologie au banat mii de utilizatori, ce faceau si fac parte din categoria celor ce utilizeaza spatiul online pentru a promova ura, s-a ajuns la o perioada de calmitate. In prezent Comunitatea Ultrapsihologie si-a gasit matca. Structura crestin ortodoxa, veche de 2000 de ani, a fuzionat armonios cu psihologia, creaind o enclava de liniste. Toti cei 35 de mii de urmaritori ai paginii sunt reprezentativi, participand activ la interventile lui Radu Leca, direct pe platforma sau in media, in cadrul posturilor Realitatea Plus, Antena 3, NationalTv, National Fm, Radio Romania Actualitati, Romania Libera, DCNews.

Exista un set de reguli simple, ce au fost scrise in timp, ce incearca sa impiedice formarea de conflicte in cadrul comunitatii:

  1. Fara certuri
  2. Fara jigniri
  3. Fara ostilitate
  4. Fara etichetare
  5. Intotdeauna se spune adevarul

Pe Radu il gasiti online, la telefon 075499944 sau la Cabinet.

Cabinet Individual de Psihologie Radu Leca Ultrapsihologie, ofera exclusiv servicii de psihologie clinica. Radu Leca detine competente in: psiho-oncologie,psiho-nutritie si psihologie sportiva. Cabinetul ofera ore gratuite de interventie terapeutica primara celor ce au nevoie.

Website-ul contine articole publicate de diversi psihologi.

Update 15.05.2022 - Cabinet Individual de Psihologie Radu Leca ofera servicii de psihologie clinica, psiho-nutritie si psihologie sportiva. psiholog Radu Leca nu realizeaza activitati ce au legatura cu psihoterapia. Pentru a deveni psihoterapeut este obligatorie o formare ce dureaza ani de zile.

EMAIL: ultrapsihologie@gmail.com

Telefon: 0741.101.881 sau 0754.999.444