Psiholog Radu Leca aduce schimbarea

Workshop “Schimbari in Psihologie”

Lector Ana Raluca Chisu

Lector Radu Leca

UltraPsihologie.ro va propune workshopul cu public “Schimbari in Psihologie”.

2016.02.08

Numar de locuri: 55

Rezervari la 0741101881

Psiholog Radu Leca aduce schimbarea. Unde aduce schimbarea Leca? In PSIHOLOGIE! Ce face Leca pentru a schimba PSIHOLOGIA? Leca pentru a schimba psihologia, aduce in puncte cheie media psihologi ce nu se feresc de munca.

www.UltraPSIHOLOGIE.ro cauta PSIHOLOGI dornici de MUNCA si VIZIBILITATE.

Va propun urmatorul pachet media:
– Participare saptamanala in cadrul emisiunii Psihologia Succesului ca INVITATI – primiti inregistrarea audio si poze

– Publicare lunara articole de specialitate traduse in engleza si franceza – primiti vizibilitate in fata a 4 mii de vizitatori zilnici

– Aparitie lunara in EVENIMENTE tip Workshop/Ateliere de lucru/Seminarii in cadrul Universitatiilor de stat din Bucuresti – primiti inregistrare audio, video si foto

#psihologie

 

Demo articol psihologie:

Daca vei fi atent la omul de langa tine, din prima clipa cand dorinta lui de comunicare se si manifesta, vei intelege defapt ceea ce vrea de la tine.

Ce ai de facut ca lucrurile sa iasa asa cum tu iti doresti. Trebuie sa iti faci un grafic.
Ce contine graficul?

De cand sunteti impreuna, care sunt punctele lui forte, care sunt punctele tale forte, ce ii place lui mult, ce iti place tie mult, cand a inceput sa nu se mai inteleaga cu tine si daca cu putin timp inainte sa se intample asta, au fost alte lucrui pe care acum le poti lega.

Ai nevoie de o perspectiva clara asupra vietii tale.

Nu mai fi un simplu spectator. Stiu ca este usor sa fi spectator, dar in cazul in care iti place omul de langa tine si ai ganduri serioase cu el, hai sa vedem impreuna daca merita efortul tau de a te transforma din spectator in participant direct.

Dupa ce ti-ai facut o parere despre perspectiva reala a vietii tale si ai ajuns in punctul in care nu mai vrei sa fi un simplu spectator, argumenteaza-ti actiuniile corect. In primul rand focalizeaza-te pe primul pas, prima actiune ce o ai de facut, primul lucru realizat constient in cuplu.

Dupa ce te-ai focalizat, formuleaza-ti undeva in spatele gandurilor urmatoarea intrebare:

merita sau o iau de la inceput cu altcineva?
Psiholog, Psihologie, Consiliere psihologica, Revista Europeana de Psihologie si Coaching www.ultrapsihologie.ro

Intrebarea nu trebuie sa fie puternica ci doar prezenta in capul tau din momentul in care ai decis sa devi constient in relatie. Cu ce te ajuta aceasta intrebare? Cu stabilirea importantei reale, pe care o are partenerul pentru tine.