SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA

 1. CURS DE SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA 2015 – SERIA II

Inscrieri: 15 Iulie – 18 Septembrie 2015

Primesti 10% discount pentru inscriere si plata integrala a celor 4 Module.

Vrei sa fii specialist in Analiza si Evaluare Comportamentala?

Nimic nu este mai fascinant decat comportamentul uman.
De ce oamenii fac ceea ce fac? De ce unii suporta stresul mai bine decat altii, de ce unii devin dependenti si altii nu? De ce oamenii fac crime? De ce fura, de ce inseala?
Specialistii in stiinta comportamentala de la ZIVAC au studiat toate aceastea, au aflat raspunsurile si te pot invata cum poti implementa experimente valide si modele de cercetare, analiza si interpretare pentru a studia comportamentul uman. Exista diferente sistematice intre oamenii onesti si cei necinstiti in ceea ce priveste comportamentul nonverbal, continutul discursului si raspunsurile fiziologice.
Iti doresti sa poti fi un observator abil care sa deosebeasca adevarul de minciuna atunci cand examineaza comportamentul unei persoane?
Cum ar fi daca ai deveni specialist in evaluarea adevarului si detectia minciunii?
Iti doresti o mai buna relationare cu cei din jur si chiar cu tine insuti?
Ce ti-a scapat la un interogatoriu sau la analiza unui infractor, acel element esential care ar fi facut diferenta?
Un criminal iti ascunde unele lucruri esentiale pentru a nu fi descoperit?
Te tenteaza o cariera in criminalistica sau in negocierea de ostatici sau in gestionarea situatiilor de criza?
Ti- ai dorit vreodata sa intelegi daca cel din fata ta spune ceea ce gandeste cu adevarat?
Daca devii specialist in comportament poti fi in masura sa identifici acest lucru si multe altele. Prin intelegerea modului in care creierul controleaza comportamentul, poti intelege cum a actionat infractorul.

CURS DE SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA 2015 - SERIA II
CURS DE SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA 2015 – SERIA II

Cursul de Analiza si Evaluare Comportamentala consta in 4 Module, la care se adauga, optional, si 2 Module de Specializare. Cursantii pot opta pentru un singur modul de Specializare, in functie de aria de interes (Criminalistica sau Comportament Organizational):

Modul 1
26-27 septembrie 2015

Genetica comportamentala. Modele psihologice cognitive (Emotii si reactia de raspuns la pericol). Tulburarile de personalitate si influenta lor asupra comportamentului. Recunoasterea unor comportamente deviante.
Analiza comportamentala in situatii specifice. Comportament in situatii de pericol si situatii vulnerabile.
Studii de caz, exercitii

Modul 2
10-11 octombrie 2015

Comportament. Analiza comportamentala. Metodologie aplicativa. Comunicare, limbaj verbal si non verbal. Gestualitate.
Tehnici de manipulare si persuasiune.
Exercitii, studii de caz.

Modul 3
31 octombrie – 1 noiembrie 2015
Tehnici de evaluare a adevarului si detectia minciunii. Metoda FBI. Metoda CIA.
Tehnica FACS (Facial Action Coding System).
Exercitii si studii de caz.

Modul 4
21 – 22 noiembrie 2015
Culegerea si analiza de informatii. Importanta bussines inteligence in companii. Metoda Elicitation.Tehnici si metode de realizare a unui profil psihologic si organizational. Intocmirea raportului catre beneficiar.Exercitii si studii de caz.

SPECIALIZARE Analiza si Evaluare Comportamentala – 2 Module
Modul 5 – Criminalistica
Criminalistica si Analiza comportamentala. Tehnica Poligraf. Criminal profiling. Analiza la locul faptei. Genetica criminalistica. Criminalistica geografica. Autopsia victimei. Victimologie. Studii de caz.
Sau/si
Modul 6 – Comportament Organizational
Analiza comportamentala organizationala. Eneagrama. Management & Leadership.
Managementul conflictelor si managementul stresului.Exercitii si studii de caz.

Program Modul:

Sambata: 10:00 – 18:00
Duminica: 10:00 – 18:00

Taxa curs: 650 RON/Modul

Inscrierea presupune trimiterea documentelor (copie CI si copie Diploma Licenta/master) si plata taxei pentru primele doua module.
Inscrierile au loc pana la data de 18 Septembrie 2015.

La finalizarea cursului se sustine un examen ce consta in prezentarea unui proiect ce va presupune folosirea cunostintelor si abilitatilor insusite/dezvoltate de-a lungul cursului.
Diploma este emisa de Zivac – Centrul de Cercetare Comportamentala si Academia Romana – Institutul de Psihologie, Igor Vitale & Forensics Group Italia.

CSAEC (CURS DE SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA) poate sa iti schimbe viata!
CSAEC poate sa te invete cum sa comunici eficient si ce este in spatele cuvintelor si gesturilor oamenilor cu care intri in contact, cum poti gestiona anumite situatii si care ar fi cea mai buna reactie in anumite ipostaze.
Cursul se adreseaza celor care doresc sa inteleaga mai bine comunicarea dintre oameni, modul in care ne cream tipare, in care ne organizam activitatea in functie de experientele semnificative din viata. Cursul se adreseaza atat absolventilor Facultatii de Psihologie, Drept, Sociologie, Stiinte Umaniste, cat si celor ce activeaza in Management, Comunicare, Resurse Umane. Analiza si evaluarea comportamentala este si un instrument util in intelegerea comportamentului criminal, al infractorului, al delincventului juvenil si al comportamentului din sistemul de penitenciare.
De asemenea, organizatiile si indivizii pot dezvolta modele ineficiente sau disfunctionale de comportament. Iesirea din aceste modele poate determina o imbunatatire in eficienta acestora de a-si atinge scopurile propuse.Specialistii in acest domeniu inteleg modul in care oamenii se conecteaza si reactioneaza unul fata de celalalt in cadrul organizatiilor de orice tip.

Ce este Cursul de Specializare in Analiza si Evaluare Comportamentala (CSAEC) ?
CSAEC este primul program de acest profil din Romania si unul dintre cele mai bune din Europa. Acoperind o curricula extrem de vasta si beneficiind de prezenta si supervizarea unor profesori cu o bogata experienta in ariile studiate, programul este destinat sa pregatesca si sa dezvolte o serie de analisti experti in analiza comportamentala.
O trasatura distinctiva a CSAEC este abordarea multidisciplinara. Aceasta abordare integrata face ca acest program sa fie unic si extrem de apreciat oferind astfel:
baza teoretica solida in disciplinele esentiale ale stiintei comportamentale,
pregatire practica excelenta in abilitatile de cercetare, analiza si interpretare a datelor.

Scopul general al programului este de a pregati specialisti talentati si motivati pentru o cariera in domeniul stiintei comportamentale.
Odata ce ai absolvit, ti se va atribui Diploma de Specialist in Analiza si Evaluare Comportamentala, acreditata de Institutul de Psihologie din cadrul Academiei Romane si de ZIVAC – Centrul de Cercetare Comportamentala.

De ce sa alegi CSAEC ?
In acest program vei primi formare pentru a deveni expert in analiza comportamentala. Vei studia si exersa cu profesori cu o vasta experienta in analiza comportamentala, psihologie, criminalistica, genetica, etc.
Cunoasterea analizei comportamentale reprezinta un avantaj esential al persoanelor ce se afla in permanenta relationare cu cei din jur, acestea avand abilitatea de a gandi clar si coerent, de a-si recunoaste si exprima emotiile, de a forma si de a mentine relatiile cu semenii, de a avea principii personale de comportament si de a se integra fara dificultate in mediul inconjurator.
Programul ofera absolventilor sai o paleta variata de domenii in care isi pot exercita competentele (vezi Perspective de cariera).
Procedura noastra de selectie asigura un mediu performant, in care studentii nostri sa se simta motivati, implicandu-se in activitati interactive si provocatoare, cu accent pus indeosebi pe partea practica.
Activitatile presupun si accesul la conferinte si seminarii cu cei mai buni specialisti in domeniu din Europa.
Programul este intensiv si dimensiunile grupurilor de lucru sunt reduse, pentru a asigura conditii de performanta pentru fiecare student, ca parte a unui grup exclusivist.
Perspective de cariera pentru absolventii CSAEC
Combinand cunostinte de genetica, psihologie si stiinte comportamentale cu abilitati dezvoltate de observare, analiza, interpretare si comunicare, un expert in analiza comportamentului poate lucra cu indivizi si comunitati, examinand comportamentul si modalitatea de luare a deciziilor. Ca si expert in analiza comportamentului, vei fi capabil sa iti alegi cariera dintr-o varietate larga de aplicatii in cadrul acestui domeniu de studiu:

 • Institutiile de aplicare a legii (cercetator,profiler, specialist interogare, analiza grafologica, specialist situatii de criza, etc).
 • Departamente in analiza si evaluare comportamentala, din cadrul Institutiilor de profil.
 • Spitale, clinici de sanatate mintala si sistemul de penitenciare – specialisti in asistenta medicala, care trateaza probleme fizice, emotionale sau mentale ; experti de interventie in comportament, care lucreaza sa gaseasca solutii pentru comportamente nedorite sau periculoase.
 • Institutii guvernamentale – cercetatori , consilieri, consultanti, specialisti comunicare.
 • Resurse umane (HR), formarea de noi angajati si pregatirea diverselor programe legate de selectie, recrutare si evaluare.
 • Management si Comportament organizational – consultanta, coaching.
 • Comunicare si relatii publice – specialisti, consultanti, experti in comunicare in conditii de criza.
 • Companii/Organizatii din sectorul financiar, marketing, cercetare de piata, dezvoltare de produse si servicii.
 • Educatie – formatori, consilieri, specialisti in crearea si implementarea metodelor de invatare; consilieri pe probleme ale copiilor cu nevoi speciale; consilieri pentru parinti – dezvoltarea abilitatilor de gestionare a relatiilor cu copii recalcitranti.
 • Institutii publice – piata de consum si problemele de sanatate publica cum ar fi dieta, nutritie sau dependente, precum si alte probleme de sanatate

Contact
ZIVAC GROUP – CENTRUL DE ANALIZA SI CERCETARE COMPORTAMENTALA

Telefon : +40762000007
Website : www.zivac.ro

“CURS DE SPECIALIZARE IN ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA”

Tehnici de manipulare, tehnici de evaluare a adevarului si detectia minciunii Metoda FBI,Metoda CIA,Facial Action Coding System,genetica comportamentala.