6 luni de relatie

Din diplomatie, doamnelor, permiteti-mi sa va intreb cat de matura este o relatie la 6 luni de la debut? Iar acum avem de infruntat 3 posibile raspunsuri:

a. de loc
b. creste in maturitate
c. depinde de cuplu

Adevarul

Adevarul este urmatorul: in cazul in care cei doi parteneri ai cuplului nu aveau cate un copil si nu erau la a Ena incercare emotional,sexual,romantica incercare de refacere, 6 luni de relatie nu inseamna nimic.

De ce?

Datorita faptului ca, in afara implinirii sexuale simtite de cuplu, nimic altceva nu este pamantean. Dupa 6 luni de relatie, 75% din femei au impresia ca pot continua. Adica, au motive suficiente sa se angreneze la primele “sarbatori impreuna”. Barbatii? Barbatii mai au cel putin o relatie in acelasi timp.
Stiti ce inseamna 6 luni de relatie? Inseamna 24 de saptamani calendaristice. 168 de zile in care poti sa faci sex de pana la 500 de ori satisfacator sau 300 de ori bine. 3-5 vacante scurte in care stai mai mult in camera, nud, transpirat langa partenera ta, pe o saltea pe care au mai stat cel putin 200 de oameni. Cunosti in aceasta perioada zeci de oameni, depinde cat de popular este partenerul, pe care oricum nu ii memorezi. Clele mai prezente chipuri, nu am zis si placute, vor fi parintii.

Daca se continua relatia, dupa 6 luni, sansele de a ramane impreuna for ever and ever, cresc. Chestia cu ramasul impreuna este si ea discutabila: nimeni nu ramane cu nimeni decat daca nu exista un castig sau cel putin un copil sau un alt gen de obligatie.

Daca relatia nu continua decat scriptic, adica EL pleaca pe vapor sau isi gaseste o slujba in alt oras, spunandu-ti din bun simt ca sunteti impreuna indiferent de distanta, tu nu esti obligata sa crezi. In cazul in care tu crezi intr-o relatie la distanta, trebuie sa integrezi urmatoarea informatie: la inceput de articol am spus asa, barbatii au cel putin o relatie in paralel in timpul celor 6 luni. Acum ca ti-ai adus aminte, permite-mi sa te si plasez in poveste: tu esti relatia in paralel. Fiindca el si-a gasit acolo unde este, o alta relatie. Adica, firma lui a mai deschis un punct de lucru.

Ce solutii exista, in cazul particular, in care dvs doamnelor veti dori sa va includeti toate: dupa 6 luni de dragoste/relatie, el pleaca, fortat de imprejurari. De ce spun, “sa va includeti toate”, fiindca romantismul nu va este necunoscut. Cazul particular este: dragostea.

Da, da dragostea. In cazul particular si foarte rar in care, chimic sunteti compatibili, iar sexul este fenomenal, iar totul in cadrul relatiei este uluitor de firesc si domnul trebuie sa plece cu serviciul in alt oras, va faceti bagajele si mergeti cu el. Dvs renuntati la tot si deschideti noi frontiere. Totul impreuna!

6 luni de relatie, nu inseamna nimic daca nu este dragoste la mijloc.
Nu poti cere ceva concret cat nici nu stii bine cum ii cheama pe parintii lui.
Nu te lega de o impresie. Nu uita: la tine doamna, poate aparea dragostea, la el nu.