Stagii de practica, Facultatea de Psihologie

Primul workshop organizat de Revista UltraPsihologie.ro pentru toti studentii facultatii de psihologie din București si judetul Ilfov.

In data de 23.09.2015 psiholog Radu Leca, alaturi de lector Ana Raluca Chisu sustin seminarul interactiv “Practica, studentii si consilierea psihologica”.

Rezervari: 0741101881

 

 

 

#Practica #CabinetPsihologie
Cabinet Individual de Psihologie – Radu Leca, propune studentilor Facultatii de Psihologie din anii 1,2,3 si master, stagii de practica, gandite si aplicate in conformitate cu normele in vigoare.
Stagiul de practica psihologica vizeaza:
Studentii | masteranzii la psihologie care au obligatia de a desfasura activitati de practica psihologica
Studentii care doresc informatii pentru lucrarile de licenta si/sau dizertatie
Absolventi ai facultatilor de psihologie care doresc sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu si care doresc sa capete experienta.
Scopul:
Scopul stagiului de practica consta in intelegerea si aprofundarea unor informatii asupra desfasurarii activitatii intr-un cabinet de psihologie. De asemenea, studentii se vor familiariza cu activitatea de evaluare a aptitudinilor necesare practicarii unei meserii.
Este adevarat faptul ca una din problemele actuale cu care se confrunta atat studentii, cat si absolventii de psihologie, este lipsa experientei practice in momentul inceperii activitatii profesionale in cadrul propriului cabinet.
Psiholog Radu Leca va propune un set de programe de practica, ce va ajuta in perfectionare.
Programul de practica contine:
• Participari la Workshopuri si evenimente
• Familiarizarea absolventilor si studentilor (anii 1,2,3 si master) cu specificul activitatii de Consiliere Psihologica desfasurate in cabinetul de psihologie
• Informarea corecta si pregatirea riguroasa prin programul de practica psihologica in unul sau mai multe domenii de activitate
• Posibilitatea concreta de a obtine adeverinta de practica, solicitata de institutia de invatamant din care studentii fac parte dar si o recomandare parafata de Psiholog
• Posibilitatea de invata pentru examene si de a-si intocmi sectiuni din lucrarea de diploma
Pentru inscrieri va rog sa trimiteti sms la 0741101881
***STAGIILE DE PRACTICA NU COSTA!!!