Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul

Vrei sa stii mai multe despre cresterea si ingrijirea copiilor, despre vaccinare, educatie si protejarea micutilor in vacante? Atunci te asteptam pe 23 iunie, marti, la Premier Palace Hotel Spa din Bucuresti, la a treia editie a conferintei Mama si copilul, organizata de Woman2Woman.ro. Vei afla raspunsul la toate aceste intrebari, dar si la alte intrebari pe care le poti avea legat de parenting sau de sanatatea si siguranta copilului tau.

speakeri

Speakerii conferintei Mama si copilul, 23 iunie 2015
Speakerii conferintei Mama si copilul
Pakan Baniasadi (DP Collection), Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF), Laura Pascu (Centrul European al Consumatorilor Romania),Eniko Georgescu (actrita si realizatoare TV), Mia Scarlat (Mia’s Children) si Radu Leca (Psiholog si CEO UltraPsihologie.ro) vor discuta despre cresterea, ingrijirea si educarea copiilor si, de asemenea, vor astepta intrebarile tale.

Profita de prezenta speakerilor invitati si afla tot ceea ce voiai sa stii despre cresterea, sanatatea, siguranta si educatia copiilor.

Cine sunt speakerii conferintei Mama si copilul?
Dr. Daniela Stefanescu (Medic primar MF, membra a grupului de vaccinologie SNMF) a oferit, timp de aproape 20 de ani, servicii curative, dar mai ales preventie pacientilor sai, servicii privind vaccinarea, alimentatia, cresterea si stilul de viata. In cei 28 de ani de practica, a “crescut” un numar de aproximativ de 2000 de nou nascuti, iar unii dintre ei sunt astazi, parinti la randul lor.

Vino sa o cunosti si sa ii adresezi toate intrebarile despre vaccinarea, alimentatia si cresterea copilului. Participarea este GRATUITA.

Radu Leca (Psiholog si CEO UltraPsihologie.ro) este fondatorul website-ului UltraPsihologie.ro (Psihologie, Mediere, Formare, Coaching, Training & Leadership) si promoveaza articole si traininguri in domeniul psihologiei, business-ului și al dezvoltarii personale. Radu a sustinut emisiuni radio de psihologie si divertisment, traininguri live si interviuri cu peste 30000 de persoane, ca psiholog, speaker si coach. Va discuta despre eficientizarea relatiei mama copil din punct de vedere emotional si despre aparitia derapajelor emotionale.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE SITE-UL PARTENER:

https://woman2woman.ro/2015/06/speakerii-conferintei-mama-si-copilul-23-iunie-2015/