Premier Palace Hotel & Spa Conferinta “Mama si copilul” editia a 3 a

Premier Palace Hotel & Spa, Conferinta “Mama si copilul” editia a 3 a organizata de Woman2Woman.ro!!!

Participa GRATUIT la conferinta “Mama si copilul”, editia a III-a
Ca de fiecare data, te asteptam cu specialisti in cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, dar si cu tombola si surprize. 

Pe 23 iunie 2015, te invitam la a treia editie a conferintei “Mama si copilul”, organizata de Woman2Woman.ro. In cadrul conferintei, invitam femei care sa le impartaseasca cititoarelor noastre din experienta de mamica ori specialisti care sa le ofere sfaturi cu privire la cresterea si ingrijirea copiilor.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti aici

PROGRAM
9.30 – 10.00 Inregistrarea participantilor

10.00 – Prezentari

Tombola

Am alaturat sponsorilor secundari din cadrul evenimentului, partenerii nostri de business WatchZone.ro si partenerilor media secundari revista UltraPsihologie.ro.

Evenimentul “Mama si copilul” are loc in data de 23 iunie 2015 (marti), intre orele 9.30 – 14.00, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua). Detalii despre locatie gasesti aici.

speakeri

Care o sa fie subiectul tratat de Psiholog Radu Leca in cadrul Conferintei “Mama si copilul” ?

Titlu discurs: Eficientizarea relatiei mama copil din punct de vedere emotional. Aparitia derapajelor emotionale. Exemple concrete.

Continut: Ce este eficientizarea emotionala ? Cum se realizeaza acest tip particular de eficientizare? De ce este important ca proaspata mama sa fie atenta la gandurile si emotiile simtite in preajma bebelusului? Cum influenteaza stresul, relatia mama copil? Ce simte copilul, in prezenta mamei ce nu accepta eficientizarea emotionala ca un lucru benefic? Cand apar si de ce derapajele emotionale? Cum se depasesc derapajele emotionale? Care sunt solutiile concrete aplicate in cazuri particulare, de derapaj emotional? Cum eficientizam si solutionam corect temerile personale vis-a-vis de copil?