Parteneriat Conferinta “Mama si copilul” – editia III – 23 iunie 2015

Doamnelor si Domnilor, stimate MAMICI: va invitam la a III a Conferinta GRATUITA cu tematica speciala “Mama si copilul” !!! Va inscrieti si participati !

Informatia este noua ! Speakerii KARISMATICI ! Locatia FANTASTICA !

participa

Pe 23 iunie 2015, www.woman2woman.ro te invita la a treia editie a conferintei “Mama si copilul”. In cadrul conferintei, invitam specialisti care sa le impartaseasca cititoarelor din experienta de mamica si sa le ofere sfaturi cu privire la cresterea si ingrijirea copiilor. Psiholog Radu Leca si Revista de Psihologie si Coaching UltraPsihologie.ro, participa si sustin acest eveniment.

Am alaturat sponsorilor secundari, partenerii nostri de business WatchZone.ro si partenerilor media secundari revista UltraPsihologie.ro

Evenimentul “Mama si copilul” are loc in data de 23 iunie 2015 (marti), intre orele 9.30 – 14.00, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua). Detalii despre locatie gasesti aici. .

Moderator

DORINA FLOREA JURNALISTDorina Florea (jurnalist TV) Are o experienta de aproape 10 ani in televiziune si o putem admira la TVR1, de joi pana duminica, unde prezinta Telejurnalul, impreuna cu Mircea Radu.

 

speakeri

***Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti aici

Mama si copilul

 

Care o sa fie subiectul tratat de Psiholog Radu Leca in cadrul Conferintei “Mama si copilul” ?

Titlu discurs: Eficientizarea relatiei mama copil din punct de vedere emotional. Aparitia derapajelor emotionale. Exemple concrete.

Continut: Ce este eficientizarea emotionala ? Cum se realizeaza acest tip particular de eficientizare? De ce este important ca proaspata mama sa fie atenta la gandurile si emotiile simtite in preajma bebelusului? Cum influenteaza stresul, relatia mama copil? Ce simte copilul, in prezenta mamei ce nu accepta eficientizarea emotionala ca un lucru benefic? Cand apar si de ce derapajele emotionale? Cum se depasesc derapajele emotionale? Care sunt solutiile concrete aplicate in cazuri particulare, de derapaj emotional? Cum eficientizam si solutionam corect temerile personale vis-a-vis de copil?