DETOXIFIEREA JOALIS

DRUMUL CĂTRE SĂNĂTATE ÎNCEPE CU DETOXIFIEREA JOALIS!

Bolile nu sunt moștenite. Moștenim doar un stil de viață nesănătos.
O problemă majoră a omului modern o constituie acumularea de toxine, care nu mai pot fi eliminate în mod natural de către organism. Procesul de detoxifiere dirijat şi controlat Joalis conform metodei MUDr. Josef Jonas, combină cunoştinţele medicinii informaţionale (vibraţionale) şi ale fitoterapiei, organismul eliberând toxinele prin forţe proprii. Strategia utilizării preparatelor Joalis, se conduce după cunoştinţele medicinii tradiţionale chinezeşti, care constituie baza întregii gândiri pentru îngrijirea sănătăţii.
Ceea ce este important de reținut pentru Detoxifierea Joalis:
– este dirijată și controlată
– recomandă preparate specifice
– este elaborată pentru fiecare persoană în parte
– nu supraîncarcă organismul
– identifică și deschide focarele – identifică și eliberează toxinele psihice și cele din sistemul nervos
Se administreaza de 2 ori pe zi.
Programul de detoxifiere se determină pe baza unei evaluări holistice a meridianelor de acupunctura in punctele extreme de la maini si de la talpi care ne indica dezechilibrele orgaelor principale, si cu testarea reflex vegetativă (VRT), respectiv diagnosticarea biofuncţională (BFD) conform doctorului Schimmel,care evalueaza incarcatura de toxine, avand peste 14000 de informatii.
De asemenea, daca doresti sa devii consilier in detoxifierea Joalis, ma poti contacta pentru detalii.

www.bioterapiasanatatii.ro
Programări și informații la tel:
+40 722 926 681;+40 748 541 180
Cristina Ofelia Stoenescu, Terapeut Holistic, Personal Coach, Joalis Lector și Consilier

Motto: SANATATEA NU ESTE UN MISTER, ESTE O DESTINATIE!

Streson pozaMa numesc Cristina Ofelia Stoenescu si am venit aici cu dorinta de a ajuta oamenii sa se inteleaga si sa se ajute sa fie sanatosi!

Sunt convinsa ca ne putem vindeca bolile si mai ales le putem preveni.

Cu totii avem puterea nativa de a ne vindeca. Cu totii stim ca trebuie sa mancam mai bine, sa facem exercitii zilnic, sa ne schimbam slujba (cand nu este un job potrivit), ca trebuie sa terminam cu relatiile vechi, ca stim…stim …si iar stim….Majoritatea dintre noi stim exact de ce avem nevoie pentru a ne ajuta, dar nu actionam.

De ce ?

Cred ca pentru ca noi nu ne-am gandit sa facem din noi insine si din sanatatea noastra prioritatea numarul unu, si  sa intelegem ca este responsabilitatea vietii noastre.

Propria grija nu se afla pe agenda noastra in scoli  si nu face parte nici din casele noastre si locurile unde muncim.Si atunci unde sa presupunem ca putem invata aceasta pretioasa informatie?

Pentru mine, experienta este cel mai bun profesor.Am invatat despre auto-vindecare si despre puterea naturala a corpului de a se vindeca datorita bolii mele.Am fost diagnosticata acum 7 ani cu tiroida autoimuna, adica corpul meu producea anticorpi impotriva tiroidei mele, iar in timp ar fi distrus-o.Am fost la doctori care mi-au data care mai de care, tratamente cu hormoni tiroidieni, care mi-au spus ca de la asta nu se moare, ca ar fi genetic.Se pare ca atunci cand nu se stie care sunt cauzele se da vina pe genetica.Si daca as fi continuat sa merg la doctori mi-ar fi operat tiroida. Atunci, cautand raspunsuri, am aflat de medicina alternativa si de cum sa ma vindec aplicand-o.Si acest ceva, nu a fost recomandat de catre doctori.

In loc sa continui cu tratamentul conventional m-am implicat in vindecarea mea …adica am preluat responsabilitatea vindecarii mele actionand holistic.Pe masura ce invatam sa aplic tehnicile si practicile holistice in viata mea am inceput sa am imbunatatiri in viata de zi cu zi:sa dorm mai bine, nivel crescut de energie, sa-mi inteleg corpul emotional si spiritual.Iar tiroida mea…este vindecata!

Abilitatea de a vindeca un dezechilibru sau o boala necesita rabdare, perseverenta si munca sustinuta, dar merita cu prisosinta.Este timpul sa invatam cum sa punem sanatatea pe primul loc si sa adaugam grija fata de ea ca o optiune pentru grija fata de sanatate.

De profesie sunt inginer insa pasiunea pentru lumea nevazuta si subtila a vindecarii holistice a omului mi-a ghidat pasii, incet dar sigur, catre suflet si apoi am inceput sa vreau sa stiu cat mai multe.

Voi enumera doar cateva din formarile pe care le-am parcurs de-a lungul evolutiei mele pana acum, si va invit pe site-ul meu daca doriti sa aflati mai multe despre mine:

Personal Coach – Consilier de Dezvoltare Personala acreditat ANC;

Consilier pshihospiritual – Pshicologia Holistica Terceira Portal Brasil;

Tehnician Maseur specializare Reflexologie, Drenaj limfatic, Masaj de relaxare si anticelulitic, masaj somatic, quick masaj shiatsu, certificat de ANC;

Facilitator Craniosacrala Biodinamica

Terapeut in Terapia Pranica- terapie energetica

Lector Formator si Consilier in detoxifiere Joalis

Trainer Formator acreditat ANC

Facilitator Access Consciouness -The Bars tehnica revolutionara care iti “reseteaza” tiparele si tot ceea ce nu iti da voie sa obtii beneficii de la viata ta

UltraPsihologie.ro Cristina StoenescuO sedinta incepe cu evaluarea noninvaziva a sanatatii organismului sau cu o discutie  departe de scena cotidiana pentru a stabili impreuna directia de urmat pentru restabilirea echilibrului si a sanatatii.

Consider o parte foarte importanta de a incepe calatoria catre sanatate, Detoxifierea Naturala Joalis, un program cu rezultate excelente in eliberarea cauzelor bolilor.

Este foarte important de subliniat ca eu lucrez cu oamenii la toate nivelurile, atat fizic, cat si emotional sau spiritual. Consider ca nu poate exista una fara cealalta si este momentul sa intelegem adevarata existenta umana la un nivel mult mai profund.Ne concentram pe valorile si pe calitatile persoanei.

Emotiile ne inhiba si nu ne permit sa evoluam catre starea de iubire universala, nu ne permit sa constientizam cu voie sau de multe ori, fara voie . La baza conflictelor interioare si exterioare se afla adesea emotiile pe care n-am reusit sa le “digeram”, sa le integram in viata si in corpul nostru. Insa multi dintre noi nu au modele care sa ne arate cum sa gestionam dificultatile emotionale.

Pentru a obtine rezultate, este foarte important:

– sa vrei cu adevarat sa te vindeci

– sa ai incredere si credinta ca te poti vindeca

– sa fii deschis sa afli lucruri noi

-sa te implici, sa fii prezent in vindecarea ta

– sa faci schimbarile necesare in viata ta