NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI

NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI

Esti pe calea dezvoltarii personale si spirituale? Probabil de multe ori pe parcursul timpului dupa antrenamente sau exercitii si studiiiu, carora te-ai dedicat cu pasiune si incredere vezi ca nimic nu se misca in jurul tau,sau cel mult dupa un success sporadic brusc totul dispare din calea ta. Ai trecut prin stari de depresie, dezamagiri si pur si simplu doresti sa intrerupi exercitiile pentru ca nimic bun nu apare in viata ta, imediat.

Sa stii ca experientele descriese mai sus sunt commune tuturor celor care au ales calea dezvoltarii spirituale sau altfel spus calea dezvoltarii personale, calea desavarsirii,aceasta perioada fiind denumita din timpuri stravechi ca :NOAPTEA INTUNECATA A SUFLETULUI.

Practic, in aceasta perioada a muncii de transformare si remodelare spirituala, poftele senzoriale sunt adormite pana la disparitia lor,
privandu-le de capacitatea de a găsi plăcere în orice.

Aceasta stare imobilizeaza imaginația, pentru a o împiedică sa disperseze rezultatele bune deja obtinute, memoria devine din ce in ce mai inceata si intelectul , intunecat, incapabil sa inteleaga ceva, prin urmare este provocat sa devina arid si constrans, golit de tot ce este inutil. Toate acestea sunt acoperite cu un nor dens si impovarator pentru suflet pentru a-l tine retras de la lucrurile „bune”

De la inceputul acestei perioade ai putea fi alarmat, dar Noaptea Intunecata a sufletului nu este ceva rau sau distructiv,intr-un fel este doar o incercare, un test prin care Creatorul examineaza stadiul rezolvarilor noastre pentru a continua evolutia spirituala si daca nu esti complet , repeti invataturile si experientele traite anterior pana cand renunti la bagajele inutile;

Suntem suspendati in aer până când vom găsi o nouă viziune a lucrurilor din jurul nostru, un mod adecvat de a rearanja sau reporni viata npoastra, pentru a observa punctele de cotitură în viață, care arată o nevoie de a opri și de a evalua o situație.

Noaptea Intunecata a Sufletului trebui intampinata cu bucurie din momentul in care esti constient ca a aparut in viata ta., de obicei apar cu mult timp inainte avertizari pentru a-ti atraga atentia si sa binecuvantezi perioada prin care treci deoarece iti aduce sanatate, vindecare, starea de bine.Orice incercare data este pe masura outerii tale, pentru ca :dupa” devii mai puternic si mai intelept.

Abordeaza Noaptea Intunecata a Sufletului ca o intalnire cu Divinitatea pentru a te imputernici cu HAR PUR

Perioada Noaptii Intunecate a Sufletului este posibil sa debuteza cu un sentiment de uscaciune spirituala si depresie.

Conform convingerilor dIn unele cercuri toate aceste experiente trebuie evitate in favoarea unei vieti linistite, pasnice, reliefandu-se astfel binecunoscuta si des intalnita superficialitatea vietii contemporane

Astfel Noaptea Intunecata este o modalitate de a aduce imistea in suflet pentru ca transformarile psihice profunde sa se manifeste.

Toate distragerile trebuie inlaturate, si evitata lupta sau canalizarea prin corpul tau a exploziilor energiilor brute care apar din cand in cand in exterior.Aceasta constrangere interioara s-ar putea manifesta in exterior sub forma de stres, depresie cand vezi ca nimic nu merge bine

Semnat

Carmen AMARA

AMAR SOLAR ENERGY INVEST

Calea Victoriei Nr 2 Ap 19 Sect 3
Bucuresti

Mobil: +40 726 75 35 15

Fax: +4 0 331818951

RO- https://amarsolarenergy.ro/

EN- https://photovoltaicandwindprojects.amarsolarenergy.ro/