Slabesc prin HIPNOZA !!!

Slabesc prin HIPNOZA !!!

veridic sau fals. Nu cred in lucruri pe care nu le inteleg. Am pornit ca orice necredincios, de la prezumtia gresita a falsului. Nu a contat nici numele Bebe Mihaescu nici cartea de vizita a Asociatiei APEH. Exact ca si Toma Necredinciosul nu am gandit. Recunosc, am crezut in imposibilitatea acestei tehnici. Pe parcursul ultimilor patru saptamani, impreuna cu dna Psiholog Cristina Marcu, am inteles si integrat aceasta tehnica. Deasemenea mi-am inteles si frica, prezumtia gresita de la care am plecat “Domnule este imposbil, asa ceva doar in filme se poate”. Dragii mei, tehnica este stabila si da roade. Atitudinea oamenilor trebuie schimbata. Schimbarea a inceput cu mine, iar mai jos puteti vedea rodul muncii doamnei Marcu. Informatie corect pozitionata si de calitate despre cum poti slabi cu ajutorul hipnozei. Enjoy !

Cum te poate ajuta hipnoza să slăbești?

Hipnoza, ca și metodă ajutătoare, pentru pierderea în greutate este foarte populară de câțiva zeci de ani. Nu există nici o îndoială – încercarea de a pierde în greutate poate fi o călătorie lungă și dificilă. Dacă ai încercat vreodată și nu ai reușit, să pierzi în greutate, atunci probabil știi cât de frustrant poate fi. Având o greutate mai mare poți trece și prin anumite repercursiuni sociale, inclusiv discriminarea, hărțuirea verbală, emoțională și chiar abuz fizic. Acest stigmat poate intensifica sentimentele de rușine și inadecvare pe care le traiești tu față de tine. Sentimentele de acest fel pot duce la:

– stimă de sine scăzută
– anxietate
– depresie
– stres
– tristete etc.

apeh completToate aceste emoții iți pot reduce destul de serios calitatea vieții și chiar pot avea un efect de domino asupra carierei tale, relațiilor și experiențelor zilnice. Este motivul pentru care o parte din oameni apelează la hipnoză pentru pierderea în greutate, deoarece poate ajuta la înlăturarea gândurilor și emoțiilor negative, precum și a cauzelor ce stau la baza obiceiurilor alimentare nesănătoase care pot contribui la creșterea în greutate.

Programele de pierdere în greutate prin hipnoză te îndrumă cum să ai grijă de tine. Te învață să-ți descoperi adevaratele priorități ale vieții – nevoile, dorințele și alegerile care se potrivesc stilului tău de viață. Cu alte cuvinte, prin modificarea priorităților această terapie te îndeamnă să faci alegeri de viață cât mai sănătoase. Aceste alegeri nu numai că te vor ajuta să pierzi în greutate, dar te vor transforma și într-o persoană cu o sănătate îmbunătățită.

Slabesc prin HIPNOZA !!!

Sănătos/ă și fericit/ă – nu-i așa că este tot ceea iți dorești de la viață?

Una dintre problemele cu care te poți confrunta în încercrea de a slăbi mult și repede este efectul yo-yo, este ca un cerc vicios din care cu greu mai poți ieși. Este o reacție metabolică ce apare atunci când ții cure drastice în care se pierd multe kilograme, urmate de o nouă recâștigare în greutate, uneori poate chiar mai mult.

Dietele adesea dau greș pentru că te bazezi pe determinare și vointă. Voința este ceva ce exersezi în mod conștient. Când încerci să folosești voința iei în mod conștient decizia de a-ți controla comportamentul. De fapt, multe din comportamentele tale, cum ar fi mâncatul și toată dinamica emoțională ce însoțește mâncatul, sunt conduse inconștient. Așadar, folosind voința încerci să schimbi un comportament adânc înrădăcinat la nivelul conștient, când de fapt incoștientul este cel care trebuie tratat în mod direct.

Cum funcționeză hipnoza?

Hipnoza funcționează, deoarece acționează la nivelul sentimentelor, pattern-urilor și motivațiilor inconștiente. Îți este mult mai bine când simți că vrei să mănânci sănătos, decât dacă mergi pe ideea că ar trebui. În al doilea rând, hipnoza te va ajuta să simți că atunci când faci alegerile corecte, în ceea ce privește alimentația ta, se întâmplă într-un mod natural.

Există nenumarate metode pentru inducerea transei dar este bine de clarificat că transa nu este un somn profund ci este o stare asemănătoare cu cea dinaintea somnului, poți auzi zgomotele înconjurătoare dar la indicația hipnoterapeutului ele pot fi ignorate, astfel rămânând focusat asupra cuvintelor spuse de acesta.

Ce se întâmplă în timpul hipnozei?

Inițial hipnoterapeutul te va ajuta să intri într-o stare de relaxare, care este de fapt baza hipnoterapiei. Cu cât ești mai relaxat cu atât creierul tău este ”tăcut” și cu atât ești mai puțin inhibat. Ești conștient, dar foarte relaxat și concentrat. În aceată stare, numită și transă, ești cel mai deschis la sugestii.
Un hipnoterapeut poate folosi mai multe tipuri de abordări sau sugestii în timpul ședinței de hipnoză, de obicei acestea se adaptează în funcție de situația cu care te confrunți:
– utilizarea hipnozei pentru a maximiza motivația de a mânca sănătos
– utilizarea hipnozei pentru a încuraja o creștere a metabolismului în arderea grăsimilor și s-ar putea sugera ca, la un anumit moment al zilei, picioarele iți vor deveni foarte agitate și vor ști că este timpul să exerseze
– sugerându-ți să te vezi într-un costum de grăsime și că la fiecare strat de grăsime ce îl dai jos simți o stare de ușurare făcându-te să-ți dorești cât mai repede să-ți descoperi corpul real
– sugestia de a nu te concentra în principal asupra pierderii în greutate , ci mai degrabă pe sala de fitness și pe ideea de sănătate
– distincția între “produse alimentare false” (carbohidrați, zaharuri, alimente modificate chimic) și “mâncare adevărată”
– folosind o metaforă în călătoria hipnotică care sugerează că în fiecare etapă a acesteia, poți observa că hainele cu care ești îmbrăcat sunt mai largi, cum presiunea din picioare dispare și că le simți mai ușoare, cum întreg corpul se simte mai bine
– utilizând disocierea pentru a-ți permite să te vezi în viitor mai subțire, mâncând corect și sănătos, practicând un sport
Fiecare dintre aceste afirmații este o cale de a ghida inconștientul într-o nouă direcție așa încât vei face alegeri ce vor conduce la scăderea în greutate. Cu cât aceste afirmații sunt compatibile cu problemele și țelurile tale, cu atât mai mult inconștientul tău le va accepta și adopta.

Slabesc prin HIPNOZA !!!

Care sunt motivele mele?

Motivele pentru care ți-am redat aceste rânduri sunt multiple, în primul rând pentru a te ajuta să înțelegi ce se întâmplă într-o astfel de intervenție și de a elucida, cât de cât, misterul și controversele acestei metode de slăbit. În al doilea rând, pentru că într-o anumită măsură, am cunoscut pe propria piele ce înseamnă acumularea kilogramelor și a disconfortului general produse de acestea dar, mai ales, pentru că sunt una dintre persoanele care a slăbit prin hipnoterapie. În cazul meu intervenția a avut un impact major, reușind să slăbesc cele 16 kilograme ce le aveam în plus. Am reușit să ajung la greutatea dorită și să o mențin fără a simți că depun un efort considerabil, așa cum am scris și mai sus…toate schimbările se produc într-un mod natural.

De ce ai nevoie pentru efecte pe termen lung?

Ca să te bucuri de efectele hipnozei pe termen lung ai nevoie de două ingrediente principale: un hipnoterapeut de înaltă calitate și un nivel cât mai ridicat al motivației.
Pentru a-ți exemplifica la modul practic afirmațiile făcute în acest articol, te invit să urmărești un psihoterapeut de excepție pe care îl recomandă, în mod direct, rezultatele obținute. Acesta este binecunoscutul Bebe Mihaescu ce aplică hipnoza în ședințele sale de terapie. Vei putea observa transformările ce au avut loc din momentul în care s-a început hipnoterapia pana în prezent.
Vizionare placută, te îmbrățișez.
1.https://www.facebook.com/asociatia.apeh/videos/vb.100001895527501/829262827146894/?type=2&theater
2.https://www.facebook.com/asociatia.apeh/videos/vb.100001895527501/844887795584397/?type=2&theater
3.https://www.facebook.com/asociatia.apeh/videos/vb.100001895527501/861275727278937/?type=2&theater
Bibliografie
https://www.uncommonhelp.me
https://www.hypnotherapy-directory.org.uk
https://www.abouthypnosis.com

Slabesc prin HIPNOZA !!!
Slabesc prin HIPNOZA !!!

apeh complet

Autor Psiholog Cristina Marcu

Publicistica Radu Leca