Targ de JOB-uri www.yiamm.ro

Targ de JOB-uri www.yiamm.ro

Târgul de Job-uri,Editia a II-a

Dacă te-ai gândit să iți începi o carieră în domeniul Ingineriei Mecanice, acum este momentul: vino la Târgul de Job-uri, ediția a II-a, în perioada 17-19 Martie, în incinta Facultații de Inginerie Mecanică și Mecatronică, între orele 9-17:00 și vei beneficia de informațiile necesare direct de la viitorul tău angajator.
În data de 17-03,vor avea loc conferințe susținute de către angajator, în rectoratul UPB, iar în urmatoarele zile, în incinta facultații vor avea loc workshopuri și dezbateri cu angajatori de top.

UPDATE:

   In prima zi a targului, zi dedicata conferintelor lumea s-a aratat interesata de ceea ce noi impreuna cu firmele participante am pus la dispozitie stundetilor din Facultatea de Mecanica si Mecatronica. Usor timizi si sfiosi la inceput stundentii au inceput sa puna intrebari, sa acumuleze informatii; fapt ce i-a facut ca si in cea de-a doua zi a targului sa treaca pe la standuri. De aceasta data fiind mai pregatiti, mai indrazneti si cu mai multe intrebari. Firmele participante au raspuns prompt,concis si suplimentar tuturor intrebarilor,propunerilor si ideilor lor.In aceeasi zi a avut loc si workshop-ul organizat de conducerea facultatii,un workshop ce avea ca tema simularea angajarii.In ultima zi a targului cand toti indrageau ideea de a avea viitorul angajator sau centrul de consiliere alaturi, targul a ajuns la finalul programului.

   Devotamentul si sprijinul voluntarilor Youth in Action Inginerie Mecanica si Mecatronica si-a facut ca de obicei aparitia.Voluntarii nostrii fiind alaturi de oaspeti si studenti cu informatii utile.Au ajutat foarte mult la buna desfasurare a intregului proiect si au fost de un real ajutor.

Targ de Job-uri, este un eveniment, care se realizeaza in fiecare an, incepand de anul trecut de catre organizatia noastra, este un proiect local vizat pentru companiile cu profil mecanic pentru studenti si tineri ai Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica.
Voluntarii vor putea sa isi dezvolte competente si aptitudini din mai multe puncte de vedere cum ar fi:
-Intra in contact cu o firma/companie/multinationala;
-Invata sa realizeze un mail, mapa, invitatie pentru firmele participante la targ;
-Negociaza cu o firma pentru a putea participa la targ;
-Descopera spiritul de leadership, prin organizarea targului in cele 3 zile de activitate.

Evenimentul este realizat de catre organizatia Youth in Action Inginerie Mecanica si Mecatronica si Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica.
Mai multe detalii vor fi puse pe:
www.yiamm.ro

*În perioada 17-18-19 martie 2015, în holul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică va avea loc târg de Job-uri organizat de către noi în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică.

Grupul țintă fiind studenți Facultăților cu profil mecanic din București.

In acest an alaturi de www.yiamm.ro vine ca Partener Media principal Revista de Psihologie, Mediere,Formare si Coaching www.UltraPsihologie.ro

Premii vor fi date pentru locul I de catre WatchZone.ro – Un accesoriu in valoare de 350 de lei, plus un tricou de la www.latricouri.ro

Locurile 2-3-4-5 tricouri de la www.latricouri.ro

Pentru ce se vor da premiile: pentru cele mai bune CV-uri depuse online si in timpul targului !

Parteneri EDUCATIONALI – Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (C.C.O.C.)

*În perioada martie-mai 2015 organizația în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronica și Universitatea Politehnica București vom derula proiectul de promovare a Facultății cât și promovarea organizației, grupul țintă fiind clasele terminale respectiv a XI-a, și a XII-a, din Reg. Sud-Est, Sud-Vest și Est-Nord.

*În perioada aprilie-mai 2015, organizația YAIMM în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Universitatea Politehnica București, Uniunea Națională a Studenților din București, va derula proiectul Student INTERNship, aflat la a III-a ediție, grup țintă fiind tinerii studenți cu profil mecanic din București, Craiova, Galați, Iași, Târgu-Jiu.

Detalii despre proiect veți putea găsi pe site si pe pagina de fb a proiectului.

Targ de JOB-uri www.yiamm.ro

Targ de job-uri yiamm.ro
Târgul de Job-uri, ediția a II-a, în perioada 17-19 Martie, în incinta Facultații de Inginerie Mecanică și Mecatronică, 9-17:00.

targ de joburi,targ de job-uri,targ de job yiamm.ro