Story of my life

Story of my life
De mici ne visam si ne transpunem prin cei de langa noi in imagini, idei din cele mai nobile si ne gandim ca viata ne va oferi tot ce e mai bun, asta ca sa nu spun tot ce e mai maret.
Fiecare dintre noi isi incepe ziua sau, si mai grav, daca nu o mai face gandind ca in ziua respectiva se va intampla ceva wow.., sau cel putin ceva cat de cat interesant.
Traim intr-o continua goana, o fuga nebuna ce ajunge uneori la furie nebuna chiar atunci cand nu reusim sa atingem, sa simtim acel ceva ce il urmarim de nebuni iar atunci cand se intampla sa simtim, sa atingem, sa intram in contact momentul este de scurta intensitate.., iar daca imi spui ca se poate mai mult, da, se poate mai mult dar vezi tu echilibrul in Univers este litera de lege iar in general cei ce traiesc momente de genul le au net mai rar, decat cei care le traiesc in intensitati scurte dar mai des.
Sper ca se intelege foarte clar despre ce vorbesc, ma refer la acea traire acel ceva ce ne atinge esenta sufletului, ne inalta spiritul si ne face sa mai urcam o treapta in calatoria vietii.
Este ciudat, acum revenind la ce spuneam mai sus, cum alergam in fiece zi dupa asta, paradoxul este ca multi dintre noi nu mai realizeaza asta si alearga intr-o inertie nebuna, se aglomereaza cu lucruri materiale, se arunca in trairi din cele mai diverse doar-doar vor simti ceva.
Sufletul fiecaruia dintre noi este o picatura de lumina, iar lumina nu rezoneaza decat la lumina, la adevar, la frumos, la sublim si, nu in ultimul rand, lumina raspunde cel mai bine ideii de echilibru. Structura morala a fiecaruia decide intr-o matrice universala traseul fericirii acelei persoane, cu cat mai aproape de partea intunecata suntem cu atat o aparenta fericire ne invaluie dar niciodata nu ne satisface cu adevar insa in opozitie, cu cat mai aproape de lumina suntem cu atat mai bucurosi si plini de speranta si frumos ne simtim, iar viata ajunge sa fie o insiruire de momente simtite cu adevarat la un nivel dupa care multi tanjesc.
Si revenind la titlu – story of my life – , esti autorul unei desavarsite opere, your life, spune-mi te rog ce alegi, transpuneri desarte sau imbratisezi realismul si viata in High Definition?.
Ma inclin,
Al tau companion virtual, Bogdan