Aveti o broasca si vreti o cheie de 24?

In sex veritas
de Dana de Pica

Aveti o broasca si vreti o cheie de 24?

Am auzit foarte multe femei mucalite spunand: de lunga poate sa fie cat de groasa, de subtire sa nu fie prea scurta! Nu cred ca a existat vreo femeie (cu exceptia Evei, probabil) care sa nu se fi plans vreodata de lungimea huduletului, tontonelului sau brebenelului (sunteti libere sa cautati orice alt eufemism pentru sexul barbatului). Unele dintre noi isi doresc sa fie mai mare, altele – sa fie mai mica si jucausa. Si uite asa apare dilema: cum trebuie sa fie huduletul ideal? Eu cred ca, in primul rand, trebuie sa existe. In al doilea rand, trebuie sa se potriveasca cu tontonica, dambilusca, dodoasca, gogosica sau fofeza (sunteti liberi sa cautati orice alt eufemism pentru sexul femeii). Asa cum pentru fiecare broasca exista o cheie portivita, extrapolez si spun ca tontonica trebuie sa se potriveasca cu tontonelul. Ceea ce pentru unele femei este prea lunga si groasa, pentru altele poate fi prea scurta si subtire sau scurta si groasa, si tot asa. Cu conditia, ca totusi, repet, sa existe. Daca barbatul nu poate nici sa scuture trandafirul… Ei, bine, dupa aceasta introducere, sa trecem la chestiune, adica la cazul de astazi.
Un barbat frumos ca o piatra scumpa, cu ochi ca doua scantei albastre, inteligent, bogat, manierat, sarmant. Ce mai, barbatul perfect! Toate femeile intorceau capul dupa el, dar si dupa femeia care il insotea. O blonda micuta de statura, cu forme rubensiene, cu ochi de vulpita. Muierile care se credeau fotomodele se intrebau de ce Adonis nu o are langa el pe Afrodita? Pana si domnita in cauza se intreba de ce a abordat-o un asemenea barbat? Magulita de atentia pe care i-o acorda, rubensiana l-a lasat pe Adonis sa o curteze. Dupa doua saptamani, barbatul perfect a invitat-o in iatacul sau. Bineinteles ca ea stia ce va urma. Ca orice femeie, s-a dus la salon, s-a epilat inghinal, s-a coafat, apoi a onorat invitatia. El i-a pregatit o cina romantica. Dupa ce l-a vazut ca si gateste, s-a indragostit de-a dreptul de el! Se visa deja cu pirostriile puse si cu doi copii frumosi… Toate bune si frumoase… Dupa cina, urma… desertul. Domnita simtea nevoia sa-i multumeasca barbatului pentru cina delicioasa si a trecut la actiune. S-a dezbracat incet, cu miscari lascive, apoi s-a apucat sa guste din Adonis. Dar, vai! Unde-i brebenelul? Ia-l de unde nu-i! Domnita a tot incercat sa gaseasca ceva, dar nimic. Cerul de s-ar fi deschis, nu s-ar fi minunat mai mult. Asta era Adonis! In ochii ei se citea disperarea. Era excitata, ca si el, de altfel, dar brebenelul era cat un buton de lift. Adonis a incercat sa-i explice ca doar atata are si ca sa mai incerce, ca vrea si el sex! Cand l-a auzit, femeia a izbucnit in hohote de ras. Dupa ce s-a racorit, i-a spus bland: „Dragul meu, chiar am crezut ca esti Adonis. Din pacate, esti Neghinita. Barbatia ta este cat o neghina. Esti minunat, in rest”. Degeaba a incercat s-o induplece sa ramana la el, sa-si spuna cate-n stele si-n luna, domnita s-a imbracat, si-a chemat un taxi si dusa a fost!
Morala: nici un barbat nu trebuie sa lase o femeie cu ochii in soare! Caci, vorba lui Zorba Grecul (Nikos Kazantzakis), indiferent cate fapte bune ati facut, va veti pravali in iad! Din pacate, sunt barbati care nu pot satisface nicio femeie. Fie ca au barbatia minuscula, fie ca o au imensa. Si intr-un caz si in celalalt, durerea este mare… Si daca e prea mare, atunci e chin atat pentru partenera, cat si pentru titularul accesoriului. Se poate lasa cu lesin!
Concluzia este simpla. Doamnelor, nu va mai doriti un brebenel mare si gros, ca s-ar putea sa nu va fie de nici un folos. Doriti-va ceva pe masura
dambiluscai din dotare. Domnilor, daca aveti un… trandafir, daruiti-l cu pasiune. Daca nu aveti, cumparati-va, si apoi starniti femeia. Nu invers, ca s-ar putea sa va treziti in Infern.

Incercati sa faceti sex de cate ori radeti pe zi! Verificati mai intai daca aveti cu cine si cu ce. Daca aveti simtul umorului, va doresc sa va gasiti si simtul sexului! In sex veritas!

Nota autoarei
Toate cazurile din rubrica „In sex veritas” sunt reale. Fie ca mi s-au intamplat mie, fie ca sunt de la oameni adunate. Mi-am permis sa vi le dezvalui, fiind protejate de anonimat si de simtul umorului.

Articolul face parte din “Concept Story”

Articol optimizat seo de Radu Leca

beauty-422700_640