In sex veritas

In sex veritas
de Dana de Pica

Aveti simtul umorului? Dar simtul sexului…? Nu va grabiti sa raspundeti! Intai sa vedeti de ce am inceput cu aceste intrebari.
Cand port o discutie cu cineva, il testez, pentru a vedea daca este dotat… cu simtul umorului. Daca face fata la glumitele de bun gust, bineinteles, atunci imi dau seama ca poate fi un partener de dialog si, de ce nu, un partener de afaceri. Mai pe scurt, cine are simtul umorului este, cu siguranta, un om inteligent. Oamenii care au mintea odihnita nu poseda simtul umorului. Ei bine, aceasta rubrica, care se naste acum sub ochii vostri, se adreseaza doar acelora care au simtul umorului. Bun, am stabilit ce trebuie sa aveti pentru a merge mai departe. Sa revenim la cea de-a doua intrebare: aveti simtul sexului? Cu siguranta, va cunoasteti sexul. Va place sa faceti sex? La fel de mult cum radeti? De cate ori radeti pe zi? De cate ori faceti sex pe zi? Uau! Cate intrebari! Cine sunt eu sa va pun atatea intrebari si de ce? Si uite asa ajungem, de fapt, la subiect. Voi trata sexul cu umor, mai exact va voi povesti cazuri reale care au acelasi subiect: sexul. Indiferent de pleiada de eufemisme ale actului propiu-zis (laga-laga, bingo-bingo, frichi-frichi), sexul nu-si schimba esenta. E bine sa faceti laga-laga, binbo-bingo etc. de cel putin 69 de cm pe zi! E sanatos. Trebuie doar sa ai cu cine, cu ce si unde.

Primul caz, pe care il tratam astazi, se numeste Alice din Tara Minunilor. O frumusete blonda, cu ochi verzi, tanara si cu mult timp disponibil si-a facut un iubit mic de statura, brunet si cu bani. Povestile lor de alcov sunt savuroase. Intr-o seara, au incercat sa se joace cu focul dragostei la lumina lumanarii. Ea s-a uns cu toate alifiile, iar el i-a pregatit o lumanare aromata. Excitat de atmosfera, a vrut sa-i gadile buricul cu… ceara. Numai că ori buricul lui Alice era prea sensibil, ori lumânarea a fost prea aproape, fapt e ca Alice a început sa tipe si partida de sex s-a terminat, inainte de a incepe, la Spitalul de Urgenta… Tratamentul a durat doua saptamani. Bine ca n-a fost nevoie de pompieri, ci doar de crema de untura de peste care a scapat-o pe Alice de arsura. Aveti grija cu ce foc va jucati!

Dupa acest preludiu, trecem la sex oral. Tot cu Alice. Am stat de vorba cu ea, ca între fete, si am aflat de partidele de sex oral dintre ea si iubitul ei. Povestea cu pofta, iar eu eram fascinata de inocenta ei! Intr-o zi am aflat ca nu stia ce inseamna sex oral, desi il practica din plin. Era convinsa ca nu asa se numeste ceea ce facea ea intrucat… nu a inghitit niciodata. M-a blocat. Logica ei m-a urmarit mult timp si am început eu sa-mi pun tot felul de intrebari. Daca nu inghiti, inseamna ca nu s-a intamplat nimic?… Unde incepe si unde se termina sexul oral? Sexul oral poate sa fie fara finalizare? Ooo, da! Depinde cine se afla la capatul celelalt…

Acum trecem la cel de-al doilea caz. El, un barbat inselat de femeia iubita. Ea, o femeie divortata si dornica de razbunare. Voia sa-si permita orice fantezie, orice fantasma reprimata, fie doar si pentru o seara de amor. Asadar s-au intalnit, s-au placut, s-au dezbracat de inhibitii, au stins lumina si au inceput să se savureze reciproc. El a pupat dambilusca, iar ea a gadilat huduletul (de la badia Ernest Maftei am aflat că taranii din comuna Prajesti spuneau hudulet – la ceea ce are barbatul si dambilusca – la ceea ce are femeia)… Si uite asa, ea s-a jucat cu huduletul pana ce Fat-Frumos a devenit Frumosul Adormit. Ei nu-i venea sa creada ca sexul oral a durat 30 de secunde, dupa care a inceput partida de sforait!

Femeia a facut noapte alba, gandindu-se cum sa atace problema in zori. Cum s-a trezit Frumosul Adormit, ea i-a spus: „Buna dimineata, a fost bun sexul oral, nu-i asa! Atat de bun, incat ai adormit! Ba ai mai si sforait”. „Da? Chiar asa am facut? Am sforait?!”. Ea, cu o voce mieroasa i-a zis: „Trebuie sa faci ceva! Imi strici CV-ul! Nu am adormit pe nimeni cu sexul!”. Problema s-a rezolvat. Timp de doua saptamani, Frumosul a fost de serviciu la munca de jos. Iar de data asta nu a mai dormit nimeni!

Morala.
1. Simtul umorului ne salveaza din cele mai penibile situatii. Chiar si din partidele de sex esuate. Comunicarea este de baza.
2. Intotdeauna pentru sex e nevoie de doi. Lasati la o parte orgoliul, inghititi… morala si bucurati-va de hudulet sau de dambilusca.
3. Duceti sexul pana la finalizare si n-o luati in tragic cand adormiti la volan. Zambiti!

Autor: Daniela Andronie

https://ultrapsihologie.ro/concept-story/daniela-andronie-redactor-coordonatorautor-concept-story/

Text citit, optimizat seo si publicat de Radu Leca in cadrul sectiunii Concept Story UltraPsihologie.ro

woman-506120_640