Universitatea Politehnica din București propune studenților Campania de Prevenire și Gestionare a Furiei

Universitatea Politehnică din București investește programe de calitate atât în studenți cât și in corpul academic. UPB este prima Universitate din Europa, la finalul anului 2022, care propune si organizează pentru 28500 de studenți, Campania de Prevenire și Gestionare a Furiei.

Implementarea atât în online cât și realitatea a campaniei este realizată de #CCOC, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră prin intermediul psiholog principal UPB Radu Leca.

Legătura emoțională trainică ce apare după ce întâmpinăm o știre Pozitivă, depinde si de numărul mare de vești negative de care ne lovim pe parcursul unei zile? Categoric da.

“Universitatea Politehnică din București este singura Universitate din Europa care a realizat o campanie atât online cât și fizic, de prevenire și gestionare a Furiei la studenți.”

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră prin responsabilul de eveniment psiholog principal UPB Radu Leca, a adus managementul furiei și consilierea psihologică mai aproape de studenți, atât in online cât și la clasele fizice de curs

Radu Leca a declarat pentru www.ultrapsihologie.ro : Scopul campaniei este predefinit de titlul ales “prevenire și gestionare a furiei, de înțelegere a surselor atăt colective cât și personale generatoare de furie.”

Studentul tehnic trebuie să fie susținut și ajutat să depășească furia acumulată din mediul virtual în care locuiește sau din toxicitatea relațiilor cu prieteni falși. In cadrul CCOC studentul beneficiază de ajutor de specialitate din aria, consilierii în carieră, psihologiei clinice dar șj a  psihoterapiei.

Campania aduce echilibrul psihologiei aproape de studenți.

Echipa ultrapsihologie.ro