Formare in Psihoterapie Pozitiva


Grup nou de formare in Psihoterapie Pozitiva la Bucuresti!!!

Psihoterapia pozitiva este o “psihoterapie a vietii cotidiene”fiind usor aplicabila in viata cotidiana cu provocarile ei.Este o metoda psihodinamica, transculturala, umanista si integrativa, care trateaza persoana, omul; nu doar simptomul si care utilizeaza un limbaj usor accesibil atat profesionstilor cat si publicului larg. Este o metoda in care terapeutul stabileste o relatie autentica, vie cu pacientul, ei gasind in cadrul acestei relatii securizante interventia unica care poate aduce vindecare, liniste, ordine in sufletul pacientului.
Sunteti invitati sa ne insotiti intr-o frumoasa calatorie pe drumul cunoasterii de sine, a descoperiri resurselor personale si a capacitatilor de care dispuneti.

Prima parte a drumului (cursul de baza) este destinat autocunoasterii si familiarizarii cu tehnicile de baza ale psihoterapiei positive, urmand apoi calătoria ( cursul de avansați) prin aprofundarea si aplicarea tehnicilor și principiilor psihoterapiei positive.

Formarea consta in efectuarea a doua module constand in:

  Cursul de baza - (5 seminarii) sustinute pe parcursul unui an . La finalul cursului în urma unui examen tip colocviu se obține diploma de „Consultant în  Psihoterapie Pozitivă”, eliberat de APP si CPR.

Cursul de avansati – (16 seminarii) desfasurate pe parcursul a 3 ani.

La finalul cursului de avansați în urma sustinerii unui colocviu de psihiatrie si a unui eseu de autocunoastere se obtine diploma de terapeut sub supervizare, de la Colegiul Psihologilor din Romania (CPR), Word Association of Positive Psychotherapy(WAPP), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP) si Asociatia Europeana de Psihoterapie.

Termen limita de inscriere: 1 martie

Trainer: Antonella Matei Psiholog principal si supervizor Psihologie clinica (acreditare COPSI)

Psihoterapeut certificat European acreditat de Asociatia europeana de psihoterapie.

Master trainer in Psihoterapie Pozitiva acreditat de WAPP

Psihoterapeut principal si supervisor acreditat de CPR

0744-140 236, centru_psi_positum@yahoo.com

Co-trainer Luminita Ion Psiholog clinician principal acreditat de CPR

Psihoterapeut autonom, Psihoterapie pozitiva acreditat de CPR si WAPP; Candidate Basic Trainer ; 0722 292 170; luminitaionpsih@yahoo.com