De ce să alegi să te țină de mână și să te ghideze cu blândețe un coach?

De ce să alegi să te țină de mână și să te ghideze cu blândețe un coach?

Cine este coach-ul? Este o ființă preocupată permanent de „devenire”, de existență, de progres, o ființă care și-a ales misiunea să te ajute, să te ghideze, să adunați cu grijă, bucățelele de suflet împrăștiate și să reîntregiți, împreună, puzzle-ul minunat care ești, om frumos!
El te motivează și te determină să împărtășești cu el schimbarea pe care ți-o dorești, te provoacă să îndrăznești să ceri, te învață cum să ceri Universului beneficiile și oportunitățile special create pentru tine.
„Cere și ți se va da!” și „Bate și ți se va deschide!”
Împreună invățăm să ne regăsim armonia între viața personală și cea profesională, dar și măsura corectă între timpul consumat, energia folosită și banii obținuți, astfel încât să realizăm echilibrul optim între relații, carieră, sănătate, finanțe și evoluția personală.
Dacă simțim că pierdem controlul asupra timpului și vieții noastre, dacă apare senzația de robotizare este pentru că ni se cere sa ne focusăm doar pe productivitate și pe rezultate care ne suprasolicită mental.
Chiar dacă oamenii sunt specia cu capacitatea de adaptare la mediu cea mai rapidă și puternică, „progresul” actual ne pune în situația de a ne trezi dimineața lipsiți de energie=viață, cu mintea copleșită de griji, îndoieli, negativitate, boli, toxicitate și cu acea „apăsare” în sufletul nostru, zdrobit de toate acestea.
Soluția tot omul a găsit-o, dintotdeauna, doar că ritmul, în care fiecare descoperă „soluția magică” de adaptare la mediu, este diferit de la om la om. Adesea, această soluție apare ca o gură de aer proaspăt, după o suferință, o boală, o despărțire, un „eveniment” care te coboară brusc în prăpastia întunecată a propriei singurătăți, de unde simți că nimeni și nimic din exterior nu te poate scoate. Să spunem că aceasta este o lecție mai aspră despre trezire. Lecțiile mai ușoare sunt cele în care îți dai seama, înainte de apariția unor efecte vizibile fizic sau psihic, că îți dorești o schimbare, că viața ta de acum nu este cea la care ai visat odinioară. Oricare ar fi lecția, important este să deschizi ușa sufletului și să ceri ajutor/ ghidare de la cei care au găsit „soluția magică”.
Ți-ar plăcea să ai o atitudine deschisă, să fii încrezător în forțele proprii și să îți îmbunătățești viața, relațiile, afacerea?
De ce AFACEREA? Când o ființă decide să își dedice timpul propriei afaceri o face din suflet și investește bucățele de suflet pentru că aceasta să devină o afacere de succes. Noi, toți, spunem că o afacere de succes are în spate ei un om de succes! La o analiză atentă observăm că oamenii de afaceri de succes au investit în propria dezvoltare personală, s-au antrenat că să obțină succesul și l-au obținut prima dată în interiorul lor, iar în exterior a apărut ca o prelungire firească și naturală a celui interior. Acesta este modul ideal de a atinge ușor succesul, invers presupune un efort de timp, energie și bani considerabil și nu are ca finalitate directă succesul, ci mai degrabă lecții multe despre greșeli și despre „data viitoare nu o să mai fac asta”.
Jim Rohn spunea atât de frumos:” Stabilește-ți un obiectiv de a câștiga 1 mil de dolari, dar nu pentru suma în sine, ci pentru persoana care trebuie să devii pentru a avea 1 mil de dolari.”
Dezvoltarea personală este despre persoana care devii, despre antrenamentul continuu pe toate planurile: emoțional, fizic, mental și spiritual!
Înscrie-te într-un program de coaching!
Află ce fac, cum gândesc, ce obiceiuri au oamenii de succes si ce poti face tu pentru a avea rezultate similare!
Te aștept cu drag, să descoperim împreună calea spre infinitul din tine, om frumos!
Pe curând,
Loredana – ghidul tău pentru o viață

Loredana Mocescu
Email: loredanamocescu@gmail.com
Sit web: https://m.facebook.com/Ghidulmeu8/
Localitate: Ploiești
Numar de telefon: 0740018409

Adresa: strada Negru Vodă, nr.64, Ploieşti, 100149 Prahova, ROMÂNIA
Telefon: 0740018409
E-mail: loredanamocescu@yahoo.com
Naţionalitate: română

EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:

septembrie 2015- prezent: Personal Trainer & Coach

-Sunt o persoana preocupată permanent de “devenire”, de existență, de progres.
-Sunt formator acreditat, practician al tehnicii Theta Healing.
-Misiunea mea este să ajut, să ghidez, sa motivez oamenii pentru a-si recastiga echilibrul optim între relații, carieră, sănătate, finanțe și evoluția personală.
-In sedintele individuale de coaching recapatam controlul asupra timpului și vieții noastre.
-Pe partea de business ofer si consiliere pe planuri de afaceri, pe redresarea afacerilor blocate, pe marketing și vânzări, pe contracte și pe soluții de finanțare.
loredana mocescu