BĂRBAȚII ȘI SEXUL. REVERSUL

Din tot ce am observat pe parcursul întregii mele dezvoltări ca și om dar mai ales ca și psiholog, am constatat că majoritatea bărbaților aleg femei ce reflectă propria lor nebunie, femei vesele, gingașe și răbdătoare, înțelepte însă mai ales pe cele ce condimentează toate aceste aspecte cu o doză de mister, de nebunie.

De ce fac aceste alegeri? Ca poata simtii fiorul neutil al posesiunii. Cel mai tare ma amuza, ca astazi, in anul 2015, barbatii cred ca ei aleg femeia. Adevarul este ca ne aflam in fata unei iluzii cu trecut dubios. Sa le lasi impresia barbatilor 2000 de ani, ca ei isi aleg femeia, tine clar de modificarea energetica a continutului interior.

Corina EneBărbații iubesc cu ochii dar nu numai, iubesc femeile cu personalitate, femeile ce nu cedează de la prima întâlnire, pentru că la rândul lor își cunosc adevărata valoare și demnitate.

Barbatii au impresia ca iubesc femeile ce nu cedeaza de la prima intalnire. De ce apare acest fenomen? Simplu. Barbatii sunt atrasi de tot ceea ce nu pot avea. De iubit nu iubesc, doar ravnesc erotic la ceva ce inca nu au avut.

Întotdeauna un bărbat este pe măsura femeii de lăngă el. Fiecare alege ceea ce este mai potrivit pentru el, în funcție de personalitatea și dorințele sale, de idealurile la care aspiră și în funcție de ceea ce vrea să realizeze.

Daca ar fi sa masuram cat de potrivite sunt cuplurile in jurul nostru, am avea o surpriza. Compromisurile delicate, de situatie si chiar de orientare sunt baza fecundarii cuplurilor din universul personal. Diferentele de varsta nu mai exista. Proaspete-le licentiate isi aleg repede, barbati cu potential de determinare materiala.

Sunt diverse categorii de bărbați și anume, acei bărbați care vor cu prima ocazie o femeie în patul lor pentru a mai adăuga încă una în lista lor de cuceriri și bărbați care vor căuta întotdeauna femeia ce îi va reflecta, femeia alături de care vor dori să-și petreacă restul vieții.

Sa crezi in existenta unui Ying si Yang util si statornic, denota starea emotionala dominata. Nu poti fi romantica la nesfarsit. Femeia reflecta barbatul ales de ea si nu invers. Barbatului i se inoculeaza puternica iluzie a liberului arbitru, tocmai pentru a masca adevaratul scop al vietii personale.

În materie de sex bărbații adoră femeile jucăușe, care îi surprind și fac lucruri spontane, lucruri la care nu se așteaptă. Satisfacția generală pe care bărbații o resimt într-o relație influențează direct și pozitiv calitatea actelor sexuale.

Cand ii spui unui barbat cat de grozav este in pat, acesta ajunge sa creada asta, cu toata fiinta sa. Cand apar probleme? Cand barbatul doreste o confirmare si din alta parte decat din cercul personal de cunostinte. O aventura il face, rapid, sa ajunga cu picioarele pe Pamant. Constientizeaza ca verbalizarea pozitiva in raport cu prestatia sa erotica, este una falsa. Din frica de abandon, barbatii se reintorc la relatia de baza, unde se simt virili chiar daca stiu ca nu sunt.

În urma unor studii s-a constatat că bărbații care s-au lăudat cu maximum o partidă pe lună nu numai că erau mai puțin satisfăcuți de aceasta, ci și acuzau mai multe probleme legate de erecție, performanțe și interes sexual.
Bărbații fac deseori sex cu mintea. Deprimați, stresați și anxioși au de două ori mai puține șanse să-și mențină o erecție și să se bucure pe deplin de actul sexual.

Si cand te gandesti ca un film hentai sau o partida erotica la care pot fi simpli voaieuri, ii determina sa se transforme in intimitate in exhibitionisti profesionisti…
Cum sa te bucuri de actul sexual cand partenera foloseste atunci cand te astepti mai putin, celebra expresie: acolo nu! Nu mai exista nicio diferenta intre o calatorie cu cfr-ul si o partida de amor.

Bărbații percep dragostea și prin întreținerea actului sexual cu partenera lor. Ținând cont de faptul că ei nu sunt buni comunicatori ca femeile, aceștia percep că sunt iubiți dacă actul sexual se desfășoară frecvent.

Adevarat! Nu am cunoscut in 40 de ani, barbati care sa nu gandeasca macar 30% cu penisul. Daca fregventa actelor sexuale este ridicata, barbatul se simte ocrotit si iubit. Cred ca fregventa actelor sexuale, reprezinta cea mai puternica arma de manipulare personala. Poti avea linistita inca un amant, atat timp cat el isi rezolva erotic toate dorintele cu tine, cand vrea si cum vrea. Nu mai esti nici macar obligata sa te simti vinovata, doar barbatul tau este satisfacut sexual.

Atunci când un bărbat place sau iubește o femeie, tânjește ca aceasta să se deschidă, să-l accepte emoțional, sexual, mental și spiritual.
Respingerea bărbatului conduce la multe contradicții. Bărbații simt respingere dacă îi cer partenerei să facă sex și ea afirmă un nu, simt respingerea și prin simplu fapt că femeia nu dă niciun semn că și-ar dori acest lucru.

Nu exista notiunea de Canisa Masculina dar poate cineva o sa o inveteze. Cand barbatul este antrenat sa suporte fumurile partenerei, atunci viata se simte ca fiind lunga si neutra. Neexistand Canisa Masculina, barbatii, din prea mult timp liber si predominantul sentiment de furie rezultat din respingere, ajung sa se consoleze cu multiple partenere erotice nocturne.

Totodată, ar trebui să fim convinși că dacă o femeie vrea să experimenteze ceva din punct de vedere sexual, bărbatul nu o va respinge. Faptul că nu este el cel care preia inițiativa este dat de teama unui refuz sau de faptul că femeia l-ar putea considera pervers.
În general bărbații se cred iubiți, charmanți și doriți atunci când femeia își dorește o relație sexuală regulată.
Într-o relație bărbații au nevoie de sex pentru a se simți conectați, acesta constituind unul dintre principalele moduri în care aceștia se simt iubiți și doriți de persoana de lângă ei.

Forța masculină este mult condusă de sex însă asta nu înseamnă că bărbații vor doar sex, însă putem canaliza această forță în moduri benefice pentru construirea unei relații intime împlinite.

 Autor Corina Ene si Radu Leca

Citit si editat de Radu Leca

Sursa Photo: https://pixabay.com/

Revista online de Psihologie | Mediere | Coaching

Promovam GRATUIT, psihologi, mediatori, coachi. Articole de psihologie, mediere si coaching in format text si audio. Contact: 0741.101.881. Radu Leca.

psiholog,mediator,coach