Psiholog Radu Leca partener S.A.D.

Psiholog Radu Leca, este partener media S.A.D., (prin www.ultrapsihologie.ro si www.intelligencepsy.eu) alaturi de Liga Romana de Sanatate Mintala, Asociatia Medicilor Rezidenti in Psihiatrie din Romania, Fundatia „ANA ASLAN” INTERNATIONAL, Federatia Româna de Psihoterapie, Asociația Centrul pentru Inovare în Domeniul Medical – Inomedica, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia.

Ce este S.A.D.? Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D.) Conferința Națională Interdisciplinară | www.Despre-Depresie este un proiect al companiei de comunicare medicala Houston NPA.

SAD - Stresul, Anxietatea, Depresia

Compania de comunicare medicală Houston NPA continuă tradiția și organizează pentru al 5-lea an consecutiv Conferința Națională Interdisciplinară Stresul, Anxietatea, Depresia (SAD) și complicațiile lor. Ediția de anul acesta va avea ca tema centrala “Managmentul de caz al pacientului psihiatric”.
Alte teme deja comunicate de siteul oficial sunt:

1. Impactul vieții de cuplu/izolării sociale asupra psihicului
2. Singuratate în unu, singuratate în doi
3. Tulburările anxios-depresive
4. Perpective noi în toxicologia substanțelor psihoactive
5. Hipertensiunea paroxistică și atacul de panică
6. Anxioliticele și dependența
7. Cele mai frecvente interacțiuni medicamentoase în psihiatrie
8. Sindromul burnout și stresul perceput

Conferința Națională Interdisciplinară Stresul, Anxietatea, Depresia (SAD) se va desfășura în perioada 11-12 mai 2018, la Hotel Ramada Parc, București.

SAD 2018 se adresează medicilor, psihologilor, psihoterapeuților, farmaciștilor, asistenților medicali și de farmacie, rezidenților. Programul va fi creditat de către CMR, CFR, OAMGMAMR și CoPSI.

Coordonatorul științific al evenimentului este Prof. Univ. Dr. Mirela Manea.

In demersul de organizare a acestei conferințe, Houston NPA îi invită, așadar, alături pe toți cei interesați să comunice și să afle informații de actualitate despre stres, anxietate și depresie, putând astfel influența major traseul pacientului și rata de succes a tratamentului, dar și pe cei care, în calitate de lectori, parteneri și susținători ai manifestării, pot deschide cu această ocazie noi căi de dialog și de informare, astfel încât impactul acestor tulburări de sănătate mintală asupra pacientului și asupra societății să fie cât mai mic.

Houston NPA este o companie românească independentă, specializată în comunicarea medicală și socială. Înființată în 2009 de profesioniști entuziaști, cu experiență în industria comunicării medicale, compania și-a început activitatea cu scopul de a acționa ca o punte de legătură între publicul larg-asociațiile de pacienți-cadrele medicale-industria farmaceutică-presă-profesioniști în sănătate-autorități publice locale-structura de management a spitalelor. În prezent, numele Houston NPA este sinonim comunicării pe piața medicală, „rotiței” care pune în mișcare mecanismele sănătății prin proiectele dezvoltate.

Continutul apartine Houston NPA. La realizarea acestui text au fost utilizate sectiuni din comunicatele de presa SAD 2017 si SAD 2016. Toate drepturile de autor apartin Houston NPA.