Dezvoltarea de abilități de coaching pentru lideri și manageri cu Radu Leca

Detalii
Dezvoltarea de abilități de coaching pentru lideri și manageri cu Radu Leca

23 septembrie si 30 septembrie. Inscrierea se realizează in baza cv-ului.

De ce acest curs?

Liderii de astăzi au nevoie de un nou set îmbunătățit de aptitudini. De ce? Pentru a scoate la lumină cele mai bune calități ascunse de oamenii din echipele ce le conduc:. Aceste calități ascunse au fost denumite: abilități de coaching.

O mână întinsă ce nu spune o poveste, nu primește nimic. Acesta este motto-ul a milioane de angajati. Il putem schimba? Doar colaborând.

Contează pe cine angajezi, lângă cine te poziționezi, cine îți este alături, cine face parte din echipa ta. Chiar nu poți alege pe oricine.

Descoperiți de ce organizațiile plătesc coach-ilor internationali mai mult de 1000 de euro pe angajament pentru a dezvolta talentele de vârf.

Descoperiți cum puteți transforma orice conversație cu personalul sau colegii într-o oportunitate de antrenament.

Anticipați direcția conversației

Mai multe organizații, decât oricând, se așteaptă ca liderii lor să-și antreneze efectiv oamenii, într-un mediu academic, ce le garantează îmbunătățiri ale elitei de management. Eu, Radu Leca, pot face acest lucru pentru echipele dvs.

Liderii în domeniul capitalului uman recunosc că managerii din prima linie și cei de nivel mediu trebuie să-și dezvolte abilitățile fundamentale care îi vor ajuta să conducă în viitor. “Coaching-ul și dezvoltarea altora reprezintă viitorul pentru omenire” (R. Leca). In Romania este necesară implementarea “Dorintei de construire a culturii coaching-ului”.

Informatie: Google, Microsoft, Cisco, Oracle și Hewlett-Packard se numără printre firmele de renume care folosesc puterea coachingului în programele lor de dezvoltare si de leadership.

Crearea unei culturi de coaching în interiorul organizațiilor cursante, reorganizarea și echiparea liderilor cu abilități practice, va stabili diferența între ei și toți ceilalți. Cum ne facem update-uri, cum creștem și cum îmbunătățim ultima linie din echipa, asta învățam împreună.

Abilitățile de instruire a cursanților: Exclusiv pentru lideri și manageri

Acest curs valoros, practic și experimental este gândit pentru a vă oferi acces la acele abilități fundamentale pentru liderii de la toate nivelurile: directori executivi, manageri, practicieni HR, profesioniști în achiziții de talente, facilitatori de leadership și formatori. Veți învăța instrumentele și tehnicile esențiale de coaching pe care le folosește antrenorul profesionist care lucrează cu directori și echipele de peste 10 ani.

Cursul introduce participanții în principiile și practicile primordiale de coaching încorporate în modelul “Coaching si Ultrapsihologie”.

– Întreabă cu karismă, nu spune public lucruri pe care le bănuiești
– Evaluează succint, după strângerea de informații, nu presupune instinctual
– Ești de acord cu ce auzi, filtrând spusele. Evită să comanzi
– Acționează concret, nu evita la nesfârșit

Ce veți învăța

În decursul a două întâlniri veți experimenta cum este să vă antrenați și să fiți antrenati prin exerciții partenere, demonstrații și discuții de grup.

Aflați cum să stabiliți rapid raportul de forțe, cum să adresați întrebări anticipative, să ascultați directiile emoționale ale membrilor echipei dvs și să îi țineți vigilenti pe oameni responsabili pentru atingerea obiectivelor. Cum îi motivați pe cei mai puternici?

Modulul 1: Încrederea
Fără încredere, nu poate exista coaching. Începem prin a învăța cum să creați un raport de incredere prin profiling, armonizarea potrivită și oglindirea:
• Limbajul trupului
• Limbajul non-verbal (ritm, ton, suspin, etc.)
• Limbajul senzitiv (ce vedem, ce auzim, ce simțim în
cuvinte)
• Analiză Comportamentală

Modulul 2: Învață întrebările pre-definite
Calitatea întrebărilor pe care le adresăm determină calitatea rezultatelor noastre. Nu poți impune rezultate, dacă nu stii cum sa le ceri. Marile întrebări din coaching-ul international sunt concepute pentru a clarifica darul gândirii, a posibilităților apărute si a alegerii prompte a actiunilor necesare. Ce se obtine la final? Stimularea învățării.

Vom învăța impreuna cu Radu Leca arta de a crea întrebări exclusiviste și de a descoperi avantajele întrebărilor:

• Cum (de ce) adresăm o întrebare exclusivistă/anticipativă
• Deschidere către cunoaștere (vs informație reală)
• Curiozitatea disimulată (vs. lider de echipă)
• Învățarea informației (vs judecarea ei)

Modulul 3: Ascultarea cu scop/intenționată

Pe cine si CE ascultăm? Pe cine si CUM ascultăm?
Cât de bine ascultăți? Real vs Impresie personală! Să ne folosim urechile si mintea, într-un exercițiu de coaching profund care vă va schimba greșeală in reușită. Învățam să gândim ascultând!

Modulul 4: Setarea corectă a obiectivelor

Succesul apare la atingerea unui scop!(Moriel Sibenstain)

Iar atingerea acelui scop începe cu a pune într-o formă clară și convingătoare, informația. Pentru a avea succes, introducem in acest modul de coaching Anticiparea. Cum accesam si înțelegem Anticiparea, învățam împreună.

Pretul participării la ambele sesiuni de training este de 2000 lei.

Ce anume veți controla:

Diferența vizibilă dintre ceea ce speri și ceea ce anticipezi
Cele 10 criterii de succes ale unui rezultat anticipativ
Cele 10 întrebări de coaching international pentru a obține accesa aceste criterii
Cum să utilizați modelul ales într-o sesiune de coaching sau ca sarcină de coaching. Împărțirea responsabilităților
Ce este si cum se aplică în coaching analiza comportamentală

Vino să înveți. Vino să te definești. Este momentul să devi propriul tău model si Lider pentru mii de oameni.

Cu prietenie

Trainer Radu Leca – Psiholog

Inscrierile se realizează exclusiv pe email

UltraPsihologie@gmail.com