Comunicat

Solutii si Tehnici de Aparare impotriva Tehnicilor de Manipulare

Comunicat de informare

Asociația Junii în parteneriat cu www.ultrapsihologie.ro și Radu Leca, organizează primul eveniment de psihologie și comunicare: ” Tehnici de manipulare secrete” . Acesta are loc în incinta Universității de Politehnică din București pe data de 9-10 Aprilie, respectiv 16-17 Aprilie, 2016, începând cu ora 9:30 AM.

Scopul Organizației Junii îl constituie identificarea, promovarea, apărarea și dezvoltarea comunitară a tuturor categoriilor sociale, prin conceperea de programe, proiecte și activități. Astfel împreună cu www.ultrapsihologie.ro, prima revistă de Europeană de Psihologie și Coaching, psihologul Radu Leca alături de alți traineri specializați pe acțiuni ce determină un actor social să gândească și să acționeze în mod compatibil cu interesele unui inițiator, vor fi prezenți în fața a 275 de participanți cu vârste cuprinse între 17-30 de ani pentru a transmite într-o modalitate inedită diverse tehnici de manipulare.

Cursul ”Tehnici de manipulare secrete” a creat reacții pozitive și interes crescut pentru un public diversificat, de la studenți până la acționari publici, un număr aproximativ de 2800 persoane și-au exprimat curiozitatea privind acest eveniment. Locurile diponibile au fost epuizate în mai puțin de 7zile. Au existat peste 1200 de aplicanți dornici să obțină deprinderi de manevrare a situațiilor la care sunt expuși zilnic, dintre care doar 275 au fost selectați pentru participare în urma unui formular. Finaliștii timp de două zile vor învăța din partea unei echipe profesioniste tehnici de blocare verbala a oricărui adversar, strategii de manipulare, aplicarea corectă de scenarii manipulative, stăpânirea unui set complet de jocuri psihologice (de putere).
.