Dumping sexual, familie si job

Dumping sexual, familie si job

Ce inseamna dumping sexual? Dumping inseamna: Vânzare a mărfurilor pe piața externă la prețuri mai scăzute decât acelea de pe piața internă și mondială, practicată de unele țări în scopul înlăturării concurenților și al acaparării piețelor externe. Dumpingul sexual se refera la starea semi erotica, de constientizare si atribuire permanenta a necesitatii si posibilitatii actului sexual, oriunde, oricand, cu orice si cu oricine. Permanenta dispozitie erotica, indusa. Expresia poate fi definita popular, intr-un mediu neacademic drept “iti faci chef cand au altii chef”, “cheful sexual afisat”, disponibilitatea subiectului de a face sex la comanda.

sexy-428844_1280De exemplu: un CEO angajeaza un subiect pe post de “Finalizator de contracte”. Finalizatorul de contracte are rolul definit de a face orice, chiar si sex, pentru a incheia un contract. Contractul poate fi din gama urmatoare de prestari servicii si luam doua exemple ALEATOARE: furnizare de dezinfectant pentru spitalele din Romania, sau furnizare de material medical spitalelor din Romania.
Cum procedeaza CEO-ul ca sa se asigure ca toate ofertele LUI vor fi cele mai bune, in cadrul tuturor licitatiilor la care participa?
CEO-ul isi sfatuieste angajatii sa deschida firme cu profil apropiat sau identic cu firma lui. Firmele sunt deschise pe numele angajatilor sau a rudelor lor, pana la gradul patru.
CEO-ul ii sfatuieste pe angajati sa inscrie in toate licitatiile la care participa firma sa, si firma lor.
CEO-ul propune prin firma sa un pret absurb, iar toate celelalte firme vor creste artificial, nerespectand statutul si directia Consiliului Concurentei, valoarea ofertelor.
Licitatorul alege pretul cel mai bun, din totalitatea valorilor ofertelor depuse. Normal ca alege firma CEO-ului, doar are, fata de toate celelate firme ce au participat la licitatie, oferta cea mai mica. De tinut seama ca “oferta cea mai mica” este cu 500-800% ori mai mare decat oferta reala a importatorului de produse.

girls-520053_1280Unde apare in acest tablou infractional “Finalizatorul de contracte”, ce poseda expertiza extinsa in aplicarea personala a dumpingului sexual?
La semnarea contractelor este trimis subiectul angajat de CEO (subiect ce a sarit testele departamentului de resurse umane), ce se asigura ca toate contractele vor fi semnate. In cazul in care Licitatorul face greseala de a sustine privirea “Finalizatorului de contracte”, are sansa de a fi bonificat cu un orgasm la birou.

Cum se antreneaza un subiect ce trebuie sa fie permanent erotic-activ? Distruge familii.

Distrugatoarea de familii sau Cand uita barbatii ca sunt tati? 

Cand o alta femeie decat cea cu care au copil, le da atentie, din frustrare sexuala, barbatii accepta avansurile erotice si dupa o perioada de dualitate sexuala, nu o mai aleg pe mama copilului lor.

Despre barbatii ce sunt tatici doar pe hartie.
Cum centrul atentiei mamei este reprezentat de copil si nu de barbat, atunci barbatii prefera femeia ce ii considera singura obligatie si univers al atentiei.
In acest fel barbatii spun oficial ca se simt si ei in fine barbati dar defapt ei sunt doar niste adolescenti frustrati, carora li s-a luat obiectul placerii. Mergand inconstient pe ideea urmatoare, “de ce copilul sa primeasca mai multa atentiei decat mine”, barbatii aleg o alta femeie, experta in *dumping sexual. Mereu doamna o sa fie odihnita pentru poftele lor trupesti, ca doar nu isi pierde noptile ingrijind copilul.
Dupa nopti nedormite, discutii despre marca laptelui ce merita luat copilului, impartirea cheltuielilor si altele, barbatii ajung sa se simta odihniti si ocrotiti in bratele unei “Finalizatoare de contracte” ce face practica pe ei. woman-218764_1280Distrugatorul de familii sau cand femeile uita sa fie mame?

Chiar daca femile isi schimba partenerii de viata, nu uita niciodata sa fie mame.

Cand un alt barbat decat sotul lor, le da atentie, din interes erotic si nevoie de adrenalina, femeile accepta avansurile erotice, dar dupa o perioada de dualitate, aleg sa ramana intotdeauna langa copil. Pentru o perioada definita de timp, femeia a fost duala. A impartit intimitatea la doi. Constantand ca nu exista o motivatie clara continuarii dualitatii sexuale, femeia isi recanalizeaza toata atentia asupra cresterii si educarii minorului si a unui singur partener. De subliniat faptul ca pe parcursul relatiei duale, femeia nu a uitat niciodata sa fie mama.

Persoanele angrenate in job-uri ce au in descriere responsabilitati si optiuni de practica sexuala, trebuie sa inteleaga ca fac parte din reprezentantii negativi ai societatii romanesti. Influentarea sexuala a persoanelor publice, a demnitarilor, a angajatilor Statutului Roman, pentru a trage folose materiale, este considerata o infractiune si se pedepseste conform legii.

Articol realizat de Radu Leca

Revista online de Psihologie | Mediere | Coaching

Promovam GRATUIT, psihologi, mediatori, coachi. Articole de psihologie, mediere si coaching in format text si audio. Contact: 0741.101.881. Radu Leca.

psiholog,mediator,coach

pixabay