Sapiosexualitatea/Cuplul și Influența

Comunicarea binaurală este o formă de comunicare mai puțin întâlnită, care implică utilizarea sunetelor cu anumite frecvențe pentru a stimula creierul și a produce un efect de „stare de spirit”. Sexul tantric răspunde la 417hz iar cel indus la 210,42hz. Această tehnică utilizează sunete stereo diferite trimise în fiecare ureche în scopul de a induce o stare de relaxare, concentrare sau accesarea unei anumite dispoziție. Aceste sunete pot fi difuzate prin căști sau prin difuzoare stereo și pot fi combinate cu muzică de meditație sau sunete naturale pentru a ajuta la inducerea unei stări de calm și liniște. Comunicarea binaurală este adesea asociată cu meditația și terapia de relaxare, în scopul de a ajuta persoana să se simtă mai relaxată și mai concentrată. Sapiosexualul gândește fiecare frecvență în parte și o asimilează,dar nu reacționează la ea decât doar dacă partenerul este smart. Ceilalți heterosexuali reacționează instinctual la frecvențele 210,7hz si 417hz.

Sapiosexualitatea se bazează pe informație și inteligență.

Comunicarea binaurală conține mai multe frecvențe, fiecare frecvență în parte făcând altceva:

– există 9 frecvențe Solfeggio dar date clare există doar despre 6.
Călugărul catolic Guido d’Arezzo, introducea o scala muzicala pe care noi o cunoastem acum ca fiind Solfegiul. Calugarii foloseau 6 note in cantecele lor – 396, 417, 528, 639, 741 si 852. D’Arezzo este pionierul Cimaticii ce vine din grecescul kyma = undă, este ştiinţa care se ocupa cu studiul sunetului asupra materiei, inclusiv asupra organismului uman. Ea studiaza relaţia dintre câmpuri, vibraţii, unde şi materie. Ani mai târziu, apare public Dr. Masaru Emoto, care demonstreaza in mod concret existenţa aspectelor subtile, energetice, precum şi influenţa evidenta pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, etc. o pot avea asupra materiei și organismului uman.

Frecvențele Solfeggio care încep de la 8 Hz și se deplasează în sus octava cu octavă până când nota Mi vibrează la 256 Hz și nota Do vibrează la 432 Hz. Când muzica este reglată pentru a se armoniza cu această frecvență, este cunoscută sub denumirea de acordare științifică.

Notele originale Solfeggio sunt:
Ut – queant laxis
Re – sonare fibris
Mi – ra gestorum
Fa – muli tuorum
Sol – ve polluti
La – 0 biireatum
SI – Sancto Iohannes
Ut = 396 Hz = 9 – transformă durerea în bucurie , eliberare de orice vină si frică;
Re = 417 Hz = 3 – elimină negativitatea și amintirile reziduale și totalitatea blocajelor subconstientului;
Mi = 528 Hz = 6 – stimulează repetitiv dragostea, restabilește tptal echilibrul, repară structuri de bază ale ADN-ul;
Fa = 639 Hz = 9 – întărește credința relațiilor pozitive cu familia și cu toți oamenii din jur;
Sol = 741 Hz = 3 – reprezintă principala armă de curățare fizică a organismului de toate tipurile de toxine si ne ajută cu soluționarea problemelor personale si exprimare verbală;
La = 852 Hz = 6 – trezește intuiția și ajută la revenirea echilibrului spiritual.
– principalele frecvențe, de comunicare binaurală măsurate în herți, sunt următoarele: Delta (1- 4 Hz), Theta (4 – 7 Hz), Alpha (7 – 13 Hz), Beta (13 – 40 Hz) și Gamma (+ 40 Hz) și fiecare poate fi folosit pentru un singur lucru
– L.Horowitz, a susținut bazându-se pe cercetări științifice ca fiecare dintre următoarele frecvențe, respectiv 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz – are o proprietate specială care anulează evoluția anumitor boli
– 285 hz frecvența care reduce structurile tisulare
– intuiția și conștiință stau in baza frecvenței 852hz

Sapiosexualitatea este rară și se exprimă exclusiv prin combinarea cu succes a mai multor tipuri de informații, aparent dizarmonice, ce conduc subiecții la concluzii finale ce recunosc logic și argumentativ inteligența superioară.

Determinarea psihotronică și sapiosexuală a formării cuplului.Teoria psihotronică a câmpurilor de atracție vs Teoria atracției

Formarea unui cuplu se bazează de obicei (și) pe atractie, interes comun, financiar, social sau pur si simplu întâlniri și cunoașteri reciproce. Atracția este pe ultimul loc, ca motiv de întemeiere al unei relatii. Etapele de formare a unui cuplu pot varia, în funcție de interes, dar cele mai comune sunt:

1aa. Atracție inițială – subiectul care povestește susține că își aduce aminte, extrem de clar, momentul atracției – el pornește de la o definiție simplă, despre care simte că îl reprezintă “momentul in care doua persoane se simt atrase unul de celalalt”. Aceasta atracție poate fi fizică sau emoțională. Cea mai importantă formă de atracție este cea sapiosexuală

Sapiosexualul clădește o relație pe inteligența exprimată și demonstrată a viitorului partener.

2bb. Întâlniri întâmplătoare și cunoaștere în timp a obiceiurilor- cele doua persoane, aflate în prezent într-o relație, petrec timp împreună și își descoperă(accidental sau voit) mai multe lucruri personale, ce țin de trecut,frici,neîmpliniri,reproșuri, unul despre celalalt. În această etapă, pot fi dezvăluite (cu titlu gratuit sau pur seductiv) și unele secrete sau detalii personale. Dezvăluirile sunt create cu scop, în funcție de baza atracției, după cum urmează. Pentru bani spui o poveste, pentru social spui altă poveste, pentru sapiosexualitate spui o altă poveste

Sapiosexualul convertește întâlnirile întâmplătoare și cunoașterea în timp, a viitorului partener, în adevărate resurse de analiză și evaluare comportamentală, în baza cărora se formează impresiile cu puternic conținut erotic.

3cc. Dezvoltarea unei relații supuse unui număr dinamic de două sau mai multe câmpuri, în funcrie de tipul de interes – cele două persoane încep să-și dezvolte relația prin intermediul comunicării deschise, a comunicării provocatoare, a comunicării cu tentă sexuală, a provocărilor și jocurilor erotice(aparent nesemnificative sau nepericuloase) prin petrecerea constantă a timpului împreună. Apare ideea de importanță dată unul altuia? Da! Apare ideea de fuzionare emoțională? Da! Apare ideea coeziunii și echilibrului în cuplu? Da! Este doar o aparență? Da! De ce? Iluzia formării cuplului perfect a sedus in istorie mintea tuturor aparent îndrăgostiților. Toți cei care visează la cuplul perfect, îl proiectează în orice tip de relație, indiferent cu cine se realizează. Trăiesc acești veșnic îndrăgostiți de ideea atingerii pasiunii închipuite într-un Univers Patologic? Da!

Proiectarea constantă a cuplului perfect, căutarea constantă a cuplului perfect, indiferent de statutul avut în prezent, duce cel puțin un membru al cuplului într-o zonă profund bolnavă.

Sapiosexualul privește și interpretează noțiunea de timp, 100% subiectiv. În timpul real de 1h,2h sau 3h, el poate să creeze conexiunea perfectă cu viitorul partener, așa cum un om obișnuit nu o poate realiza nici in 100 de ani.

4dd. Întâlnirile exclusive – în această etapă, seductivă și profund manipulativă, cele două persoane ajung sa aibă o relație exclusivă și să se vadă doar între ele. Modul în care aceste întâlniri sunt prezentate în timp diferă și fluctuează de la reproș la bază a cuplului, după cum urmează în exemplele următoare:
– Eram bună atunci când mă întâlneam doar cu tine, nu?
– Păi nu am fost eu slabă cognitiv să cred că eram într-o relație exclusivă?
– Ții minte când ne vedeam doar noi și eram fericiți?

Sapiosexualul nu înțelege noțiunea de întâlnire sau relație exclusivă. Și aici nu se face referire la relația cu o persoană fizică ci la conexiunea pe care sapiosexualul o antrenează cu următoarele 3 elemente dedicate evoluției: timpul, acumularea de informație și somnul

5ee. Consolidarea relației (aparente sau reale)- cele două persoane implicate, încep să lucreze la construirea unei relații solide, transformând iluzia cuplului perfect intr-un deziderat real.

Consolidarea relației de cuplu reprezintă un proces continuu psiho-emoțional de validare și revalidare de cuplu și necesită eforturi susținute de ambele părți.

Se bazează consolidarea relației pe comunicare? Da! Comunicați cu onestitate: Comunicarea este cheia unei relații nepatologice. Încercați să comunicați cu macimă sinceritate și să vă exprimați opiniile într-un mod necoruptibil și nemanipulativ. Ascultați mereu ce are de spus partenerul de cuplu(principal sau secundar în funcție de numărul de cupluri avute în paralel și prezentate ca fiind exclusive) și încercați să înțelegeți ceea ce își dorește. Ca relația să fie exclusivă există doar o cale, partenerul trebuie să fie uluitor și să intre sub trei egide emoționale. La întrebarea ce reprezintă partenerul de cuplu pentru tine, răspunsul trebuie să fie așa: ea este Sufletul meu, Viața mea, Hrana mea, Aerul meu. Un asemenea partener se întâlnește foarte rar, este din punct de vedere cognitiv înalt(dar afirmă că simte nevoia să fie și mai deștept, neacceptând cât de smart este), iar din punct de vedere sexual este uluitor, aducând notiunea de multiorgasm în viața de cuplu.

Se bazează consolidarea relației de cuplu și pe Petrecerea timpului în doi? Da! Petreceți împreună timp in doi: Petreceți timp calitate împreună, faceți activități care să vă facă bucurie și care să vă apropie. Puteți să mergeți la un film, la o plimbare în parc sau să faceți dragoste de mai multe ori pe zi

Se bazează consolidarea relației pe respect? Aparent da!. Doar aparent! Atât din biblie, cât și din discuțiile cu foștii tutori aflăm că respectul există. Respectați-vă unul pe celălalt: Respectul este impus într-o relație. Încercați să respectați majoritatea opinilor și alegerile partenerului și nu criticați mult.

Se bazează consolidarea relației pe Înțelegere? Întelegerea a ce sau a cui? Înțelegeți nevoile celuilalt:De ce? Care este scopul final? Încercați să înțelegeți nevoile partenerului și să fiți acolo pentru el. Doar că nevoile partenerului se schimbă permanent, generând câmpuri întregi de nemulțumire.
Ascultați-i nevoile și încercați să îi oferiți suportul necesar. Asta înseamnă chiar să implicați în relație

Se bazează consolidarea relației pe împartășirea emoțiilor și sentimentelor? Atât timp cât ele nu sunt manipulative da!Împărtășiți-vă sentimentele: Împărtășiți-vă sentimentele cu partenerul și exprimați-vă afecțiunea pentru el. Nu presupuneți că partenerul știe cât de mult îl iubiți și mergând pe rezultatele Pavlov, repetați ciclic 3 noțiuni simple: mă gândesc la tine, mă gândesc la noi, mă gândesc la viitor. Iar partenerul se relaxează și nu mai dezvoltă gânduri negre, în raport cu relația de cuplu

Se bazează consolidarea relației pe acceptarea compromisului? Nu. Compromisul poate avea natură erotică, cu puternic impact negativ pornografic. Nu este acceptabil! Compromisul poate avea și puternic caracter manipulativ. La fel de neacceptabil. Dar atât timp cât studiați compromisul de la distanță și oficial sunteți deschiși, atitudinea avută este luată în seamă. Așa că fiți deschiși la compromis: Încercați să găsiți soluții comun acceptate la probleme și să ajungeți la un compromis care să nu vă pună în pericol integritatea. Este adevărat nu trebuie să vânați poziția de învingător, ci se impune ideea că este necesar să vă ajutați unul pe celălalt cu scopul declarat de a avea o relație mai bună

Consolidarea relației de cuplu implică aparent o comunicare deschisă(non manipulativă), respect reciproc(afișat) și o dorință clară de a fi acolo unul pentru celălalt. Fiți deschiși la spaimele partenerului de cuplu, iubiți momentele unice și găsiți timp să vă bucurați împreună de relația voastră, ce se află într-o continuă transformare

Sapiosexualul înțelege consolidarea relației în cuplu? Da, dar o poate sabota oricând prin intermediul unei noțiuni ce se exprimă scriptic așa: atât timp cât partenerul meu actual scade intelectual, eu oricând aleg să mă retrag din relație. Și atunci consolidarea naturală a relației nu mai face sens.

6ff. Alegerea partenerului – Cum apare și de ce apare impulsul de alegere a partenerului de cuplu? Cum aleg partenerul? În baza a ce aleg partenerul? Cine mă poate influența în alegerea partenerului? Cele doua persoane,implicate în relație, ajung la un moment în care sunt sigure ca vor sa fie împreună și își fac planuri pentru un viitor comun. Dar aceste planuri se bazează pe un sistem riguros de alegere și notare, mai ales după vârsta de 35 de ani. Evident că este invizibil oficial, acest sistem de notare și de vânare de parteneri

Fapt: Aceste etape nu sunt inflexibile și categoric pot varia de la un cuplu la altul, în functie de personalitatea si experiența acumulată a fiecarui individ în parte.

Sapiosexualul validează alegerea partenerului prin intermediul celor mentionate mai sus? Categoric nu! Tot ceea ce vrea, vânează și acceptă este doar inteligența partenerului.

Iar acum să trecem în revistă, detaliând doar ceea ce merită, variantele oficiale de reguli ce contribuie la formarea cuplului:

1. Aspectul fizic – important? Neoficial da, oficial nu. Oricând, oricine afirmă că nu este important, dar la nivel subliminal aspectul fizoc generează acceptarea unui partener. O persoană își poate îmbunătăți aspectul fizic prin îngrijirea corpului, a părului și a pielii, astfel încât să atragă atenția celor din jur. Doar că de aici se formează mai multe întrebări:
– care este scopul real al acestei investiții? Nu este scopul manipulativ?
– atragerea atenției celor din jur nu determină formarea unei stime false și de moment de sine?

2. Abilitățile sociale – importante? Da! Neintelegerea lor sabotează cuplul. Capacitatea de a purta conversații care generează atracție sexuală, de a asculta cu atenție și de a răspunde adecvat în timpul interacțiunilor cu tipar social poate fi un punct în plus pentru a câștiga atenția și simpatia celorlalți, mai ales dacă ești sapiosexual

3. Carisma – persoanele cu o personalitate carismatică au un magnetism organic/natural și pot atrage cu maximă ușurință atenția și admirația celor din jur.
Sunt ele obișnuite să fie în centrul atenției erotice a unuia sau a mai multor posibili parteneri? Da! Se hranesc emoțional cu această posibilitate? Cresc emoțional greșit, în baza noțiunii de trufie? Da!

4. Umorul – capacitatea de a deschide poarta conversație cu o glumă sau de a face haz de elementele negatuve, poate fi un instrument puternic de atracție și poate ajuta la crearea unei conexiuni cu persoana dorită, atât timp cât subiectul este cognitiv similar cu emitentul.

5. Stilul personal – modul în care o persoană se îmbracă, se coafează și se poartă poate fi un factor important în atragerea atenției celorlalți.

6. Abilitățile intelectuale – capacitatea de a gândi critic, de a avea o cultură generală bogată și de a avea un spirit creativ pot fi factori atractivi pentru cei din jur.

7. Empatia – puterea de a înțelege și de a empatiza cu sentimentele celorlalți poate fi un mod puternic de a crea conexiuni emoționale cu persoanele dorite.

8. Autenticitatea – capacitatea de a fi sincer și de a exprima cu adevărat cine ești te poate ajuta să câștigi încrederea și afecțiunea celor din jur.

Le vede sapiosexualul ca fiind drept valide cele de mai sus? Nu! Scopul sapiosexualului într-o relație este să genereze debate-uri extinse de schimburi de informație înaltă.

Corespondența dintre Câmpurile de atracție erotică și cele magnetice

Câmpurile de atracție erotică fuzionează cu cele de atracție mentală.
Câmpurile de atracție mentală sunt idei, concepte și gânduri care atrag atenția și influențează modul în care o persoană percepe Universul și acționează în cadrul lui. Aceste câmpuri de atracție pot fi pozitive sau negative și pot fi create prin experiențele(inclusiv erotice) și învățăturile trecute sau prin noile informații și idei cu care o persoană vine în contact(cu cât sunt mai multe persoane cu care se intră în contact, cu atât experiența crește). Exemple de câmpuri de atracție mentală includ sentimentul de dragoste pentru aproape, iubire și gratitudine, dorința de succes și învățare, frica și îndoiala de sine, accesarea tristeții. Desemenea câmpurile de atractie eroică, ce conectează și mentalul sunt patru zone principale ale corpului care sunt considerate a fi deosebit de sensibile la stimularea erotică și care pot provoca plăcere sexuală intensă:

1.1. Zonele genitale: Acestea includ penisul, clitorisul, vulva, vaginul, perineul și anusul

2.1. Zonele erogene primare: Acestea includ sânii, sfârcurile, buzele, gâtul și urechile

3.1. Zonele erogene secundare: Acestea includ zonele mai puțin evidente, cum ar fi spatele, brațele, picioarele, degetele de la picioare și urechile interioare

4.1. Creierul: Creierul este, de asemenea, zonă de atracție erotică, unde gândurile și fanteziile sexuale pot declanșa răspunsul sexual și orgasmul așteptat. Există manipulare evoluată prin gust, miros și impact feromonal

Câmpurile magnetice sunt zone în spațiu în care o forță magnetică poate influența obiectele și particulele magnetice aflate în acel loc. Câmpurile magnetice pot influența și organisme/oameni?
Aceste câmpuri sunt create de obiecte magnetice, precum magneți sau curent electric care trece prin conductorii înfășurați în jurul unor nuclee de fier. Pot fi create aceste câmpuri și de oameni? Dar dacă corpul nostru este străbătut de un curent magnetic, de o anumită intensitate, se produce inducerea seducției?

Câmpurile magnetice pot fi clasificate în două tipuri: câmpuri magnetice statice și câmpuri magnetice variabile în timp. Câmpurile magnetice statice sunt generate de magneti permanenți sau de obiecte magnetice aliniate în același sens, precum în interiorul unui electromagnet. Câmpurile magnetice variabile în timp sunt generate de curentul electric care trece printr-un conductor și poate fi variat în intensitate sau direcție.

Seducția magnetică reprezintă abilitatea unei persoane de a atrage și captiva oamenii prin prezența și carisma personală.

Respectivul subiect magnetic determină o prezență puternică și demonstrează încrederea în sine, ce generează magnetism și atrage oamenii în jurul tău. Emite cel carismatic, putere și seducție? Din plin! Această abilitate poate fi dezvoltată prin dezvoltarea încrederii în sine și a stilului personal, învățarea de abilități de comunicare eficiente și cultivarea unei atitudini pozitive și proactivității în viața ta. Seducția magnetică poate fi folosită în mod pozitiv pentru a construi relații sănătoase și armonioase cu oamenii din viața ta, în timp ce îți dezvolți abilitățile personale.

În viața de zi cu zi, câmpurile de atracție magnetice pot fi întâlnite într-o varietate de dispozitive și aplicații, precum telefoane mobile, motoare, generatoare de curent electric, magneți puternici folosiți pentru levitație magnetică și multe altele. Dar ele pot fi cuantificabile și în cazul aparatelor ce emit frecvențele seductive de 210,42 hz si 417hz.

Câmpurile de atractie sunt zone din spațiul înconjurător care au o forță magnetică sau gravitatională puternică și care atrag obiecte spre ele. Acestea pot fi întâlnite în mai multe domenii, de exemplu:

1a. Fizică: în fizică, câmpurile de atractie sunt zone magnetice sau gravitaționale care influențează mișcarea obiectelor. În cazul gravitational, Pământul este un câmp de atractie pentru obiecte mai mici și mai ușoare decât el. În cazul magnetic, magneții au câmpuri de atractie care atrag metale și alte obiecte feromagnetice. Dar dacă schimbi structura câmpului magnetic

2b. Social: în societate, anumite locuri sau situații, marcante adaptativ și emptional, pot fi câmpuri de atractie pentru oameni. De exemplu, un club de noapte poate atrage persoanele care își doresc să socializeze erotic și să crească în validare, în timp ce o bibliotecă poate atrage persoanele care caută liniștea și pacea sau

3c. Personal: în viața personală, oamenii pot fi atrași de anumite persoane, idei sau activități care le declanșează interesul și pasiunea. Acestea devin câmpuri de atractie pentru ei și îi îndeamnă să fie implicați în aceste activități. Dacă peste câmpul existent se suprapune un număr finit de 210,42 de hz, atunci atracția sexuală se manifestă

În mod subiectiv, câmpurile de atractie cognitvă și emotională, joacă un rol important în piesa ce determină descătușarea comportamentul uman.

Nu există un set de câmpuri de seducție universal valabil, deoarece fiecare persoană este diferită și va fi atrasă de anumite lucruri sau trăsături. Cu toate acestea, există câteva trăsături generale care sunt considerate atractive de majoritatea oamenilor:

1h. Încrederea în sine și prezentața – o persoană care emană încredere în sine și se prezintă într-un mod pozitiv și plin de viață poate atrage atenția celor din jur.

2g. Comunicarea – abilitatea de a comunica eficient și non-verbal este esențială atât pentru a atrage atenția, cât și pentru a menține o conexiune emotională cu o persoană.

3f. Umorul – capacitatea de a râde chiar și de elementele negative, aduce seducția aproape de viitorii parteneri care vizualizează dinamica cognitivă bazată pe glume, drept cheie comportamentală de cuplu

4e. Inteligența – capacitatea de a înțelege și de a discuta subiecte profunde poate fi atractivă pentru unii. Manifestarea Sapiosexualității se bazează pe inteligență

5d. Simțul aventurii – capacitatea de a ieși din zona de confort și de a experimenta lucruri noi poate fi atractivă pentru unii, dacă și numai dacă nu există inclus in Universul Personal tulburarea afectivă

6c. Empatia și înțelegerea – capacitatea firească de a fi atent și de a fi sensibil la nevoile și dorințele celor din jur, poate fi extrem de atractivă pentru mulți oameni, atât timp căt este înțeleasă

7b. Înțelegerea nevoilor și a dorințelor proprii – persoanele care știu ce își doresc și care și-au definit propriile nevoi și dorințe sunt adesea considerate mai atractive de către alții, prin siguranța emoțională

8a. Apetitul sexual – dorința de a fi intim și pasional cu un partener poate fi un factor important pentru mulți oameni. Apetitul sexual poate primi un update din punct de vedere dinamic psihotronic. Respectiv expunerea subiectului la un număr finit de 417hz.

Dacă în primă fază, am înțeles că sapiosexualitatea reprezintă un pas important evolutiv în viața umană, la final de articol avem 3 concluzii cu care rămânem în minte:
Aa. Există influență psihotronică manifestată prin intermediul hertzilor
Bb. Există influență magnetică manifestată prin intermediul câmpurilor magnetice
Cc. Există manipulare evoluată prin gust, miros și feromoni

Sapiosexualitatea nu este coruptă nici de manipularea feromonală și nici de cea magnetică și categoric nici de cea binaurală.