Despre noi – 2022

Incepand cu anul 2016, toata activitatea psihologului Radu Leca este publicata doar in acest loc.

Update 15.05.2022 - Cabinet Individual de Psihologie Radu Leca ofera servicii de psihologie clinica, psiho-nutritie si psihologie sportiva. psiholog Radu Leca nu realizeaza activitati ce au legatura cu psihoterapia. Pentru a deveni psihoterapeut este obligatorie o formare ce dureaza ani de zile.

EMAIL: ultrapsihologie@gmail.com

Telefon: 0741.101.881 sau 0754.999.444

Informatii: www.UltraPsihologie.ro a fost lansata in anul 2005 si incepand cu anul 2012 este printre primele platforme de promovare cursuri, formari si evenimente exclusiv de psihologie, ultrapsihologie si profiling. Alaturi de cursurile si formarile in psihologie, revista noastra promoveaza evenimentele realizate de si de catre Psiholog Radu Leca.

UltraPsihologie.ro este primul site de psihologie din Romania, unde articolele sunt publicate sub forma de TEXT si la alegere AUDIO. Timp de 8 ani UltraPsihologie.ro a fost Prima Revista EUROPEANA de Psihologie din Romania care publica si informatii despre: FORMARE in psihologie si COACHING.

Ca revista EUROPEANA de psihologie UltraPsihologie.ro reunea si recomanda o echipa de specialisti, cu o experienta de peste 20 ani in consiliere psihologica si psihiatrica. Puteam recomanda la cerere pentru Sedintele de psihoterapie individuala, de cuplu si de familie trei Asociatii PSIHOLOGICE mari, aflate departe de spitale aglomerate, intr-un mediu relaxat si primitor.

Daca erati in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau aveati intrebari vizavi de anumite stari sau sentimente, echipa noastra va statea la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9 – 21.
Cele trei ASOCIATII de Psihologie pe care psiholog Radu Leca le agrea, ofereau consiliere in tratarea depresiei, a anxietatii si tulburarilor de panica.

Tinand seama de abilitatile de recunoastere si intelegere a emotiilor si a comportamentului uman, UltraPsihologie.ro recomanda Grupul ZIVAC in urmatoarele directii:

Business/Corporate
Domeniul Medical si Sanatate Mintala
Domeniul Juridic/Judiciar/Corectional
Domeniul Academic/Educatie
Publicul larg
Resursele ZIVAC, expertiza si larga arie de cursuri sustinute pe aceasta tema sunt, in prezent, folosite de corporatii, institutii guvernamentale, agențiile de aplicare a legii, afaceri individuale  și profesioniștii din domeniul medical si juridic.
Avem competentele necesare pentru a va raspunde promp solicitarilor, oferind solutii diverse de interventie, adaptate contextului si nevoilor dumneavoastra:

ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA(AEC- ZIVAC)

Analiza si evaluare comportamentala la nivel individual, de grup, corporatist. Evaluarea adevarului si detectia minciunii.

TRAINING

Recomandam Cursuri de formare bazate pe o metodologie inovativa, pe interactivitate si pe observarea cognitiv comportamentala a persoanei, studii de caz, simulari, programe livrate in cadrul companiilor, workshopuri deschise sau sesiuni individuale.

COACHING

Life coaching si business coaching. Interventii personalizate, individuale sau de grup, in sensul evolutiei sau cresterii performantei  – in plan profesional sau individual.