Hipnotist Andrei Voicu

Hipnotist Andrei Voicu LIVE in Bucuresti. In amfiteatrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Hipnotistul Andrei Voicu isi va desfasura nestingherit activitatea. Studentii vin sa-l vada pe Andrei, la lucru. In cadrul Conferintei Psihologia INFERTILITATII, hipnoza a primit locul meritat. Cuplurile ce sufera datorita infertilitatii pot trece mai usor peste trauma, cu ajutorul hipnozei? Ca sa afli, participa gratuit in data de 20 septembrie la Conferintei Psihologia INFERTILITATII

PsihologiePentru Andrei hipnoza a fost un fenomen care i-a marcat viata într-un mod pozitiv fara precedent. De atunci s-a dedicat hipnozei de scena, devenind unul dintre cei mai buni hipnotisti de scena de la noi din tara.

Andrei VoicuDe secole hipnoza este un fenomen controversat si nici astazi, cand este practicata legal ca metoda de vindecare, nu este acceptata de cei carora le este teama de ceea ce nu pot controla. A gandi în afara cutiei este pentru majoritatea oamenilor imposibil. De altfel, daca ne amintim că în urma cu cateva secole înca se credea ca pamantul e plat întelegem sentimentul de retinere pe care oamenii îl au fata de ceea ce nu înteleg. Totusi, efectele obtinute sub hipnoza sunt reale, palpabile. Încerci o viata sa te lasi de fumat si cu ajutorul hipnozei reusesti. Vrei sa scapi de frica de serpi, de cea de apa, chiar de frica de oameni, hipnoza te ajuta sa descoperi cauza care a determinat aceasta frica, eliminând efectele.

Are 36 de ani, este semn de Foc, nascut în Zodia Berbecului si este autodidact în ceea ce priveste hipnoza. A dat întamplator de o carte de hipnoza în biblioteca si declicul a fost facut. O alta lume s-a deschis pentru Andrei Voicu, un fel de dragoste la prima vedere. „Am citit si recitit acea carte si apoi am început sa caut prin Centrul Vechi, pe la anticariate, carti legate de hipnoza. În urma cu aproape trei ani am început sa o practic. Primul subiect a fost nepotul meu, de 17 ani, care este foarte receptiv si se putea lucra cu el. La prima reusita a fost ceva magnific. Nu am cuvinte sa povestesc. Asta fac în fiecare zi de acum si simt ca este fabulos”, marturiseste Andrei.

Andrei Voicu confirma faptul ca la noi hipnoza de scena nu s-a mai facut din anii 60. „M-am gandit ca daca tot stiu sa fac asta, de ce nu. Am citit despre hipnoza, dar nu m-am oprit la stadiul de începator. M-am specializat, am diplome recunoscute international. In februarie 2015, s-a împlinit un an de cand fac asta pe scena. E ceva nou pentru România. Înainte vreme, Iosefini se ocupa de asta. În Anglia se fac emisiuni de gen. De fapt unul dintre cei mai cunoscuţi din lume este Derren Brown, din Anglia, care are propria emisiune de hipnoza la televiziune”.

Pasiunea mea este hipnoza de scena, acea parte amuzanta unde subiectii devin „star-uri” pentru doua ore. Si sa va dau un exemplu legat de hipnoza de scena : nu vi s-ar parea interesant sa va vedeti prietenul ametit dintr-un simplu pahar cu apa. Sau sa devina un mega star atunci cand este pe scena? Va spun eu ca se poate Incerc sa readuc hipnoza de scena asa cum o facea batranul Iosefini..Sunt primul hipnotist care a avut „curajul” sa realizeze o catalepsie totala (catalepsie insemnand atunci cand toti muschii subiectului se contracta, corpul devenind rigid ca o bara de metal. Subiectul in aceasta stare este asezat doar pe doua puncte de sprijin si anume muschii cefei si labele picioarelor. In aceasta stare de hipnoza corpul uman are capacitatea de sustinere pe abdomen a unei greutati de pana la 300 de kg) . Ma amuza ideea de a hipnotiza realizatorii emisiunii in direct. Stiti? Hipnoza este de mai multe feluri : hipnoza directiva, permisiva (cu ochii inchisi, cu ochii deschisi atunci cand eu iti fac dar tu nu stii ca eu iti fac nonverbala.

Sursa Google.ro