Interviu Cristian Teisan trainer & coach

Interviu Cristian Teisan trainer & coach

Doamnelor si Domnilor am onoarea si interesul sa vi-l prezint pe unul dintre Trainer-ii de succes ai Romaniei. Numele lui il veti tine minte, fiindca este sinonim cu lucrurile pozitive de care va folositi in fiecare zi: Cristian Teisan.
In cele ce urmeaza publicam un scurt interviu cu Trainerul si Coach-ul dl Cristian Teisan urmat de detalii despre workshop-ul din data de 25 aprilie 2014.

de ce sa participi la BLM
de ce sa participi la BLM

1. Spuneti-ne cateva cuvinte despre dvs

Pasiunea mea este sa aduc valoare oamenilor, sa ajunga la un echilbru si o autenticitate personala in toate aspectele vietii, sa se descopere. Lucrez cu oameni atat din tara cat si din afara tarii, atat pe partea business cat si personal coaching.

Viata pentru mine pleaca de la 3 cuvinte simple : Traieste – Iubeste – Inspira – ca sa poti trai ai nevoie sa iubesti, fie ca vorbim de oameni sau orice ne inconjoara, ca sa poti iubi ai nevoie sa traiesti iar ca sa poti sa inspiri ai nevoie sa te lasi inspirat.

Imi place sa traiesc dupa aceste principii pe care le impartasesc cu drag in business, cursuri si tot ce ma inconjoara, iubesc ceea ce fac.

2. Recomandati-ne cu argumente continutul workshop-ului?

Worshop-ul Body Language Manipulation pleaca de la ideea ca manipularea este comunicare, fiind impatita in 3 categorii : win – win / win – lose/ si / lose – win/. Ne putem manipula fiziologia sa faca ce vrem, atata timp cat ne dam voie.

Spun de 4 ani ca al 3-lea Razboi Mondial a venit si acela este pe plan mental. Am ajuns sa dam o lupta cu noi insine in fiecare zi, ne lasam impresionati de victoriile altora si ajungem sa uitam de ale noastre, ne uitam la reclame si vedem cat de bine o duc altii, creeaza o realitate falsa la ce dorim.

Ce ma face sa spun asta? Sunt miscarile care au loc la nivel de mase. Limbajul este o miscare, reactie, de altfel si natura. Pe baza a ceea ce vedem in exterior, de multe ori uitam de tot ce avem si ne dorim in interior, asta se poate vedea in limbajul non-verbal, care pleaca de la emotii, sentimente, trairi care se manifesta, natural in exterior.

Worshop-ul are rolul sa te scoata din zona de confort si sa constientizezi unde te afli si unde poti ajunge pe baza experientelor acumulate pana in prezent.

3. De ce este special si de ce ar trebui ca oamenii sa vina la workshop?

Ideea Worshop-ul-ui Body Language Manipulation a pornit cu ceva timp in urma. Plimbandu-ma prin cabinetele psihologilor, am observant ca foarte putini psihologi erau atenti la postura clientului, emotiile, starile si trairile lor.
Mi-am dat seama ca lipseste ceva, in urma acestei observatii am inceput sa caut sa citesc, testez, sa fac un puzzle. Am inceput sa studeze medicina alternativa, NLP, actoria, Debbie Ford, Demartini etc. si peste tot am intalnit miscare.

Viata poate sa devina un dans frumos sau unul mai putin placut privirii, important este ceea ce tu simti, esti in armonie cu tine?! Multi specialisti merg pe gestica, mi-a placut sa observ mai mult de atat. Limbajul non-verbal nu este o stiinta exacta, insa iti da posibilitatea in urma unui context sa definesti ceva, partial. Cred in empatica, energie, emotii, trairi si tot ce ne face sa mergem mai departe.

Acest workshop are rolul de a te face sa vezi dincolo de cuvinte si limbajul non-verbal, constientizand emotiile care iti ofera, sau nu iti ofera coerenta.

In momentul in care esti constient de trairile si emotiile tale le poti echilibra prin constientizarea si observarea lor din mai multe puncte de vedere.

4. Care este castigul unui cursant dupa ce participa la workshop?

Devine constient de propriile reactii si cum poate crea un cadru avantajos.
Un cursant va constientiza ca este vorba despre mai mult decat expresia corpului. Acest workshop pentru publicul larg are rolul de a oferi simplitatea de a empatiza si a crea o comunicare autentica cu cel de langa ei, fie ca vorbim de prieteni, familie, afaceri sau locul de munca.

Prin tehnicile oferite poti exersa oriunde si in orice context, poti constientiza ce te inconjoara prin simpla observatie a lucrurilor.

Devii constient de manipularea win- lose si lose- win care are loc in jurul tau si cum te poti ajuta sa ai relatii cu orice tip de persoana.

Pornind de la constientizarea emotiilor poti ajunge la o coerenta cu gesturile tale si iti poti dezvolta intuitia.

5. Care sunt implicatile emotionale?

In workshop vom implica si vom dezbate emotiile de baza plecand de la:
Tristețe / Supărare
Dispreț
Bucurie / Fericire
Furie / Mânie
Dezgust
Teamă / Frică / Nesiguranță
Surprindere
Rușine
Durere

Emotia este o reactie, care ne da voie sau nu sa facem ce dorim.
Cand alegi sa observi in tine aceste emotii, vei putea empatiza cu orice tip de persoana.
Acest lucru contribui la echilibru si autenticitate personala.

[quote_box_left]

Interviu sustinut de Cristian Teisan.

Publicistica si optimizare google.ro Radu Leca

[/quote_box_left]

.

.

.

Detalii event:

https://www.facebook.com/events/890721974303453/

Workshop Body Language Manipulation

În premieră în București, un workshop cu exerciţii practice și informaţii dobândite de la cei mai mari specialişti în domeniu din lume.

Conceptul creat de Cristian Teișan ocupă un loc important în rândul celor care conştientizează importanţa lui în relaţiile interumane. Înţelegând şi aplicând tehnici de comunicare putem echilibra emoţii şi gesturi care trădează anumite sentimente, fiind o armă importantă de creştere a eficienţei şi atingere a obiectivelor.

Body Language Manipulation este un workshop interactiv și inovator. Oferă posibilitatea să vezi dincolo de cuvinte, conștientizând tipurile de manipulare ce au loc in jurul tău.

De ce să participi ?

Ai fost vreodată pus în situația de a cumpăra un produs, iar când ai ajuns acasă ai realizat că nu ai nevoie de el ?
Ai întâlnit de-a lungul timpului persoane dificile și nu ai reușit să ai o comunicare eficientă cu ele ?
Ai avut vreodată sentimentul că ții un monolog în loc să ai un dialog ?
Ți-ar plăcea să știi cum liderii se folosesc de acest limbaj pentru a-și crea avantaje?
Ai dori să cunoști avantajele și dezavantajele folosirii manipulării (win-win /win-lose / lose-win) ?

Tematica:

Ce este limbajul non-verbal? De ce este important? Unde este folosit?
Cum să devii observator și să trăiești în prezent
Funcţiile emoţiilor: cum ne pot servi şi cum ne pot crea blocaje
Expunerea unui set de fotografii reprezentative care să ofere participanţilor posibilitatea de a descifra limbajul non-verbal
Exerciţii interactive create în scopul de a oferi participanţilor o conştientizare asupra limbajului non-verbal și al manipulării

Ce avantaje ai la finalul workshop-ului?

• îţi dezvolţi abilităţile de observare și cântărești mai bine informațiile primite atât interior cât și exterior
• primești un set de tehnici prin care crești potențialul dorit și echilibrezi emoțiile
• înveți să îţi dezvolţi charisma şi să empatizezi cu interlocutorul
• devii autentic cu ceea ce ești și dorești să fii
• descoperi și testezi cum iți poți crește energia prin fiziologie
• creezi o legătură între ceea ce spui şi gesturile tale, ajungând la coerență.

PROGRAM: 25. Aprilie 2015, orele 10:00 – 15:30

LOCAȚIA: București, Hotel Europa Royale Bucharest    (Sala West)
Str. Franceză nr.60

Locurile sunt limitate : pentru asigurarea unui loc înscrie-te din timp la telefon sau e-mail unde vei primi detaliile necesare.

Pentru înscrieri:

Tel: 0733 409 004
E-mail: contact@cristianteisan.com

sau formular :
https://docs.google.com/forms/d/1qTtKXQJyJ7zFoBG-jnrjOV74aatpQWJI3Y5Fd6Lk_mE/viewform

INVESTIȚIA:

Prețul pentru curs este de: 300 Ron/persoana
pentru înscrierile confirmate înainte de 22 Aprilie prețul este de 150 Ron/persoană

OFERTE:

Oferta 3+1 gratis: vino cu 3 prieteni și tu intri gratuit. Sau împărțiți costul a 3 bilete la 4 persoane:)

Bonus: suport de curs și diplomă de participare.