Psiholog | Daniela Pasare

Incepand cu data de 26.02.2015, dna Psiholog Daniela Pasare face parte din familia UltraPsihologie.ro

UltraPsihologie.ro Daniela Pasare Psiholog

Psihoterapeut cu drept de libera practica in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 10710

Licentiata in Psihologie

Formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala – Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Master in Psihanaliza

In prezent in formare in Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center International

Noi suntem creatorii propriei noastre vieti. Daca doriti sa incepeti calatoria catre noi posibilitati, catre depasirea temerilor si obstacolelor, eu sunt gata sa merg alaturi de dumneavoastra. Rezultatul acestui demers va fi pentru dumneavoastra un mod mai authentic de a va trai viata. Psihoterapia este o investitie pe care o faceti in dumneavoastra insiva.

Pentru intrebari sau pentru programari va rog sa ma contactati la telefon nr. 0740 059 064 sau pe e-mail la adresa contact@psiholog-danielapasare.ro.

Informatii de contact

Adresa cabinet:
Bucuresti, B-dul Unirii Nr. 70, Bl. J4, Sc. 1, Et. 7, Ap. 26, Sector 3
Telefon contact:
0740 059 064
E-mail:
contact@psiholog-danielapasare.ro
Program de lucru:
luni-vineri 18,00-22,00;
sambata-duminica: 10,00-16,00

Servicii oferite
Psihoterapie individuala
Psihoterapia individuala presupune intalnirea in raport de unu la unu intre client si terapeutul. Obiectivul terapiei este de a ajuta clientul sa obtina intelegeri noi care sa il ajute sa faca alegeri noi si astfel sa-si imbunatateasca calitatea vietii personale. Este recomandata atunci cand o persoanele sunt coplesite de problemele din viata de zi cu zi, resimt durere si disconfort.

Tarif: 100 lei/sedinta. Sedinta are durata de 45 – 50 minute.

Psihoterapie de cuplu / familie

In cazul acestei psihoterapii clientul este cuplul / familia in dificultate si care doreste sa exploreze modul in care au aparut problemele si care sunt dispusi sa caute impreuna solutii la aceste probleme. Terapeutul se va concentra mai ales pe relatia dintre partenerii de cuplu, respectiv membrii familiei si mai putin pe experientele individuale ale persoanelor care formeaza cuplul / familia.

Tarif: 150 lei/sedinta. Sedinta are durata de 90 minute.

Sedintele de terapie individuala si cele de cuplu se pot desfasura si online prin Skype sau Yahoo Messenger.

Psihoterapie de grup

In cadrul terapiei de grup se lucreaza cu mai multe persoane in acelasi timp. Terapia de grup este recomandata persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatea de a face fata dificultatilor si problemelor din viata lor. Problemele de relatie sunt mai bine abordate in terapia de grup, avand in vedere ca aceasta se concentrează pe interactiunile interpersonale.

Tarif: 60 lei/sedinta. Sedinta are durata de 3 ore.

Grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere

Aceste grupuri se adreseaza persoanelor care in sine nu simt disconfort sau durere dar isi doresc sa se cunoasca mai bine si caute solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii personale. Scopul acestor grupuri este ca persoanele participante sa-si indentifice propriile resurse dar si piedicile care stau in calea posobilitatilor de realizare.

Tarif: 60 lei/sedinta. Sedinta are durata de 3 ore.

Grupuri de suport

Grupurile de suport nu sunt in sine grupuri de psihoterapie. Ele sunt formate din persoane care se confrunta cu acelasi tip de probleme si au experiente personale similare. Scopul grupului de suport este de a da posibilitatea participantilor sa-si impartaseasca temerile cu alte persoane care au exeriente similare si pot intelege ce simt acestia, de a oferi sprijin si ajutor reciproc.

Tarif: 60 lei/sedinta. Sedinta are durata de 3 ore.

 Grupuri de socializare pentru copii

Aceste grupuri se adreseaza copiilor care au dificultati sa-si faca prieteni, carora le este dificil sa se joace cu alti copii, care folosesc un limbaj nepotrivit sau au un comportament neadecvat fata de colegii lor. Scopul acestor grupuri este acela de a-i ajuta pe copii sa invete modalitati adecvate de a face fata frustrarii si furiei, sa invete sa intieze discutii cu alti copii, sa-si faca prieteni, sa se simta inteles si, la randul lui, sa-i inteleaga pe ceilalti.

Tarif: 50 lei/sedinta. Sedinta are durata de 2 ore.

Leave a Reply