Prof.univ.dr. Viorel Iulian TĂNASE

Stimati colegi, dragi cititori, incepand cu data de 24.02.2015, Radu Leca anunta oficial ca echipa Revistei de Psihologie, UltraPsihologie.ro se imbogateste inzecit, prin prezenta permanenta a unuia dintre cei mai mari si distinsi logicieni ai Romaniei: domnul Prof.univ.dr. Viorel Iulian TĂNASE.

Prof.univ.dr. Viorel Iulian TĂNASE

Prof.univ.dr. Viorel Iulian TĂNASE
Unul dintre cei mai valorosi logicieni pe care Romania ia dat!
S-a nascut în 1960 la Alexandria, Judetul Teleorman. A absolvit Liceul Alexandru Ioan Cuza din Alexandria (1979) si Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti (1985). Doctor în Filosofie la Universitatea din Bucuresti (2002).
Activitate didactica: Asistent universitar asociat (1990), asistent universitar titular (1992), lector universitar titular (1997) la Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu, Prof.univ.dr. la Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu la care îndeplineste si inalta functie de Decan.
A publicat studii, articole si volume de specialitate, dintre care: Titu Maiorescu – Cercetari Psihologice (1999) Titu Maiorescu – Logica si Aplicatiile ei (2000) Traditia Maioresciana în Logica Româneasca (2002) Secretar executiv al Asociatiei de Logica „Organon – România. S-a implicat constant (din 1991) în organizarea si derularea fazei nationale a Olimpiadelor Scolare la disciplinele socio-umaniste.

Leave a Reply