FORMATOR | Bordas Daniela Monica

Radu Leca anunta intrarea in randul echipei Revistei de Psihologie UltraPsihologie.ro a doamnei Bordas Daniela Monica – FORMATOR MM Job Trends.

Profitând de câteva clipe de introspecţie asupra sufletului, cu bucurie vreau să aştern câteva gânduri personale, răspunzând astfel la invitaţia care mi s-a parut interesantă şi oportună.

Profesor/ formator curs – MM Job Trends

UltraPsihologie.ro Bordas Monic FORMATOR

Aș vrea să vă împărtăşesc pentru început cu bucurie, faptul că cea mai mare împlinire, pentru mine sunt chiar eu, apoi cei doi copii minunaţi mult doriţi şi aşteptaţi prin care Dumnezeu prin marea Lui generozitate m-a binecuvântat. Anii care au trecut au fost etape ale întoarcerii la mine, căutării de sine, în special ultima perioadă deloc de neglijat. Și cum vreau să-mi trăiesc tot montaigne-rousse-ul care reprezintă încă viața mea, după căzături şi ridicări nenumărate, după rătăciri și abateri, după colindări aiurea pe drumuri întortocheate care păreau fără final, după realizări diverse pe planuri şi niveluri diferite, extrem de bogate în lecţii de viaţă şi experienţe condimentate de trăiri variate, iată-mă într-un final față în față cu întrebările fundamentale care m-au ajutat să-mi clarific unde sunt acum și către ce mă îndrept.

În primul rând pentru mine, pentru a putea funcționa și pentru a mă putea mobiliza să merg mai departe și să performez, vreau să trăiesc o viață luminoasă, prezentă și trează, aici și acum când sunt încă în această viaţă, în timpul acesta care în veșnicie e nimic, însă pentru mine e tot ce am, motiv pentru care îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu şi nu-mi permit să-l irosesc în continuare cu nefericire, cu dramă, cu nimicuri, cu mizerie, cu suferință autoprovocată.
Din înțelegerea că nu a avea este important, ci A FI, am reușit să mă desprind de conținut și să mă aplec asupra procesului de Acum şi Aici.
Am învățat să iert. Înainte de toate, pe mine, pentru lucrurile pe care le gândesc, le spun, le simt, pentru lucrurile pe care le fac sau nu bine și pentru lucrurile pe care nu le fac deloc. Să mă iert pentru ceea ce sunt, pentru lumina şi umbra pe care le port în mine. Apoi pe ceilalţi.
Așadar din nou mă întorc la Sinele Suprem, măreț care eşti Tu Dumnezeule și Iisuse Hristoase, pentru marea Ta iertare și marea înțelepciune prin care accepți micimea noastră. Câte ai iertat Tu Doamne, iar noi câte evităm, uităm intenţionat sau nu, să iertăm, dar mă ajunge din urmă gândul şi mă linişteşte că și iertarea se învață. Apoi vine marea iubire divină și din asta acceptarea mea și a celorlalți așa cum sunt, bucuria că sunt, că suntem, că ne suntem, că ne oferim unii altora lecții de creștere şi învățături de viață. Deci, iertare şi acceptare! Nu întâmplător am fost așezați în configurația aceasta, inclusiv umană, relațională. Dragostea se păstreaza prin lucruri simple, prin gesturi mici, dar neaparat venite cu şi din tot sufletul.
Am legat prietenii cu oameni frumoşi, cu oameni care ştiu să fie cu adevărat prieteni, dar şi cu suflete care au plecat din viaţa mea, încheindu-şi rolul la un moment dat.
Mă deschid complet să accept tot ceea ce Universul are să îmi ofere, nefiind nimic la întâmplare şi mă deschid complet să accept toate creaţiile care îmi sunt potrivite mie înţelegând că orice gând, vis sau dorinţă poate deveni realitate!
Vă doresc, o viaţă de poveste, cu infinite daruri de suflet cum îmi place mie să spun, multă putere şi motivaţie, visuri împlinite şi credinţă în forţa vieţii care ne curge prin vene! Să fiţi binecuvântaţi alături de toţi cei pe care-i aveţi în jur!
“Comoara este ceea ce sunteţi şi nu ştiţi.”

Cu drag un suflet cu numele Daniela, mamă, prieten, voluntar în îmbrăţişări de suflet necondiţionate, cadru didactic …

Email: danutza_tm75@yahoo.com Tel: 0723012773

Experienta pe
departamente
Educatie / Training / Arte: 12 ani si 11 luni
Medicina umana: 5 ani si 2 luni
Resurse umane / Psihologie: 2 ani si 1 luna
Ian 2013 – prezent Profesor/ formator curs – MM Job Trends
2 ani si 1 luna Timisoara | Resurse umane / Psihologie | Educatie / Training
Formarea competenţelor generale în ceea ce privește comunicarea la locul de muncă, desfășurarea, aplicarea și acordarea activităţilor de îngrijire, normelor de igienă, alimentaţiei, medicaţiei, mobilizarii și stimularii persoanelor imobilizate, supravegherea stării de sănătate a beneficiarilor în general.

Ian 2005 – Dec 2012 Educator specializat – Directia Generala de Asistenta Sociala pentru Protectia copilului , Timisoara 7 ani si 11 luni
Timisoara | Educatie / Training / Arte | Educatie / Training
Întocmirea și realizarea programelor de recuperare si reabilitare neuropsihiatrică, in functie de dizabilităţi, organizarea activităţilor de stimulare și dezvoltare a deprinderilor de autonomie personală a beneficiarilor aflaţi în Centre Instituţionalizate, implementarea și promovarea drepturilor și intereselor beneficiarilor, integrarea beneficiarilor în grădiniţe cu program normal și special.

Leave a Reply