CDP | MIRELA OLOGEANU

MIRELA OLOGEANU
Data naşterii: 27.03.1973
Contact: Email: mirela4@ymail.com
Mobil: 0743 131 116

DESPRE MINE: Sunt o persoană deosebit de optimistă, deschisă şi sociabilă, interesată de tot ceea ce ţine de spiritualitate, dezvoltare personală şi de interacţiunea cu oamenii, pe cât mai multe direcţii posibile: comunicare, cunoaştere şi evoluţie personală, abordare psihologică, consiliere, proiecte de publicitate şi media sau activităţi de mediere. Îmi plac foarte mult provocările, inovaţiile şi testarea şi depăşirea limitelor personale.
Curiozitatea şi dorinţa perpetuă de nou m-au determinat de-a lungul timpului să îmbin mai multe domenii şi să le folosesc în mod constructiv pentru a mă înţelege şi transforma mai întâi pe mine însămi şi apoi pentru a transmite mai departe ceea ce am învăţat, în contactul direct cu oamenii, îndreptat spre a produce o schimbare în bine în viaţa celor din jurul meu. Sunt foarte convinsă că suntem destinaţi să ne regăsim adevărata identitate şi menire şi să o folosim pentru a crea lucruri minunate împreună cu ceilalţi. Ştiu cu certitudine că nimic nu este întâmplător şi totul este construit ca să ne conducă să învăţăm acele lecţii valoroase care să ne ajute să evoluăm şi să ne regăsim pe noi înşine şi bucuria de a trăi, de a ajuta şi de a împărtăşi cu ceilalţi. Omul este menit să schimbe realitatea din jurul lui şi să o transforme în lucruri absolut extraordinare şi îmi doresc din tot sufletul să fiu unul dintre cei care dau o mână de ajutor în formarea şi educarea spirituală a oamenilor, astfel încât să îşi înţeleagă şi asume responsabilitatea pentru acest rol deosebit de important, apoi să acţioneze în consecinţă.
Trăim într-o lume modernă aflată în continuă mişcare, care a pierdut datorită vitezei valenţele adevărate ale comunicării, ale interacţiunii umane şi pentru că abilitatea mea nativă este tocmai comunicarea (despre care am descoperit de curând că era previzionată şi numerologic, încă de la naştere şi mă bucur că sunt în prezent pe drumul cel bun, cel care mi-a fost destinat) ofer mai departe şi pe această cale cunoaşterea mea, rezultată atât în urma unui proces clasic, încununat cu diplome şi certificări cât şi din experienţa şi lecţiile preţioase învăţate direct din viaţă, prin autocunoaşterea oferită de zeci de cărţi, materiale video, seminarii, înţelepciunea şi experienţa unor oameni speciali, traineri, consilieri şi îndrumători spirituali şi nu în ultimul rând, din înţelepciunea universală. Sunt deosebit de recunoscătoare pentru că întâlnesc şi atrag zi de zi oameni absolut deosebiţi care sunt înclinaţi să construiască împreună cu mine o lume mult mai luminoasă, mai bine informată, mai abundentă şi de mai bună calitate, aşa cum o merităm cu prisosinţă.
Am o experienţă de 9 ani în publicitate, comunicare şi consultanţă de marketing, organizez şi promovez evenimente educative şi de dezvoltare personală şi acord asistenţa necesară şi ca mediator autorizat. În paralel îmi dezvolt pasiunea de a scrie şi valenţele creative native prin intermediul articolelor de dezvoltare personală, colaborând pentru început cu site-urile de cultură şi educaţie www.gratuitor.ro şi www.artoteca.ro iar pe partea didactică, colaborez cu Editura Allegria la crearea de materiale educaţionale pentru clasele 1-4.
EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ:
– Mediator autorizat din anul 2013, membru al Centrului Internaţional de Mediere;
– Consilier în comunicare, marketing şi publicitate – iulie 2005- 2014, în cadrul unor companii multinaţionale de publicitate (Publicis, Wunderman), lucrând ca Account manager pentru clienţi internaţionali, pe numeroase proiecte de comunicare şi PR, strategie şi implementare proiecte online, social media, organizare de evenimente şi promoţii diverse.
– Economist – 1998 – iunie 2005 (Grey Worldwide, Vinexport)
STUDII:
– Curs autorizat de mediator: Şcoala CEME Lumina Bucureşti – Iunie 2013
– Facultatea de Studii Economice ASE, Bucureşti – secţia Finanţe-Banci – 1991 – 1996
– Liceul Pedagogic, Bucureşti – Secţia Matematică-Fizică – 1987 – 1991
– Şcoala Generală nr. 156, Bucureşti -1979 – 1987

TRAININGURI:

– Online şi digital marketing: Net Camp (11.2012), Mobile Marketing (05.2012 şi 05.2011),
Internetics (11.2010), conferinţele Biz (04.2010 şi 10.2010),
Digital Forum (10.2010 şi 10.2008), Webstock
– Social media: Social Media Summit (03.2012), conferinţele Social Media (10.2010 şi 12.2010)
– Numeroase seminarii şi workshopuri de dezvoltare personală pe diverse teme.

HOBBY:
– Psihologie, literatură, scris, artă, muzică, dans
– Social networking, lifestyle, călătorii.

Leave a Reply