Coach | Daniel Mois

Moiş Daniel face parte incepand de astazi 30.04.2015 din echipa de suflet a Revistei de Psihologie si Coaching www.UltraPsihologie.ro

https://www.facebook.com/ultrapsihologie.ro

UltraPsihologie.ro Daniel Mois Coach

Cine sunt eu…
Sunt un consilier. Te pot ghida către propria TA autodescoperire. Spre motivaţia, inspiraţia şi viaţa ta reală, în cadrul unui proces de consiliere pentru dezvoltare personală.
Mai sunt şi antrenor pentru viaţă (life-coach). Te pot antrena pentru succes şi performanţă personală sau profesională, în cadrul unui proces numit fie life-coaching, fie, după caz, business-coaching.
Sunt şi jurnalist-blogger. Doar că am trecut de câţiva ani buni de la jurnalismul economic la blogging-ul motivaţional, pentru că am înţeles că adevărata ta resursă nu sunt banii, ci capacitatea TA personală de a-i manevra corespunzător, în perfectă armonie cu valorile TALE.
Sunt autor de carte şi de articole motivaţionale. Deoarece cred în educaţie reală, şi nu în sistemul de învăţământ de stat, învechit şi depăşit, menit să scoată roboţi profesionalizaţi, complet lipsiţi de cunoştinţe elementare despre modul de funcţionare al propriului LOR creier.
Sunt trainer motivaţional, şi cred că folosirea tehnicilor avansate de programare neuro-lingvistică (NLP) şi hipnoză pe care ţi le ofer, ar putea deveni uşor resursa TA principală care îţi va permite ŢIE să te ridici cu uşurinţă la un nivel superior.
În prezent fac o formare în psihoterapie integrativă, deoarece cred în soluţii personalizate, integral adaptate personalităţii tale, fără reţete standard universal valabile, sau dogme rigide impuse de unele instituţii. Fiecare persoană este unică, şi pentru fiecare se pot căuta soluţiile potrivite, optimizate şi caracteristice doar personalităţii sale.
Cred în autovindecare, în capacitatea de autoreglare a organismului uman, şi în tehnicile validate ştiinţific de psihologie aplicată care îţi permit şi ŢIE să te reechilibrezi singur cu uşurinţă. Tehnici pe care le predau mai ales celor cu adevărat interesaţi de propria sănătate.
Cred în auto-terapie, în capacitatea TA de a te elibera de blocaje, de gânduri negative, de tipare comportamentale nedorite, de tensiuni interne, cu un minimum de ghidare din exterior.
Şi mai ales CRED ÎN TINE, în omul care doreşte să reuşească în viaţă, să progreseze în profesie, să devină mai bun, mai apreciat, mai echilibrat, să înveţe să-şi creeze cu uşurinţă relaţii armonioase cu familia, colegii, colaboratorii, să fie capabil să se adapteze mai rapid şi mai complet la societatea informaţională.

Daniel Moiş
Telefon 0745-866.222
E-mail: danimois@yahoo.com
www.invingestresul.com

Leave a Reply