Informatii: www.UltraPsihologie.ro a fost lansata in anul 2005 si incepand cu anul 2012 este printre primele platforme de promovare cursuri, formari si evenimente exclusiv de psihologie, ultrapsihologie si profiling. Alaturi de cursurile si formarile in psihologie si psihoterapie, revista noastra promoveaza evenimentele realizate de catre Psiholog Radu Leca.

Primul site de psihologie din Romania, unde articolele sunt publicate sub forma de TEXT si la alegere si AUDIO. Prima Revista EUROPEANA de Psihologie din Romania care publica si informatii despre: FORMARE in psihologie si COACHING.

Revista EUROPEANA de psihologie UltraPsihologie.ro reuneste si recomanda o echipa de specialisti, cu o experienta de peste 20 ani in consiliere psihologica si psihiatrica. Putem Recomanda la cerere pentru Sedintele de psihoterapie individuala, de cuplu si de familie trei Asociatii PSIHOLOGICE mari, aflate departe de spitale aglomerate, intr-un mediu relaxat si primitor.

Daca sunteti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau aveti intrebari vizavi de anumite stari sau sentimente, echipa noastra va sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 9 – 21.
Cele trei ASOCIATII de Psihologie pe care CEO Radu Leca le agreaza, ofera consiliere in tratarea depresiei, a anxietatii si tulburarilor de panica, dar si servicii de psihoterapie de cuplu sau de familie, logopedie, consiliere in perioada adolescentei, ultrapsihologie, ultraprofiling, psihoeducationala sau psihooncologie.

Tinand seama de abilitatile de recunoastere si intelegere a emotiilor si a comportamentului uman, UltraPsihologie.ro recomanda Grupul ZIVAC in urmatoarele dirctii:

Business/Corporate
Domeniul Medical si Sanatate Mintala
Domeniul Juridic/Judiciar/Corectional
Domeniul Academic/Educatie
Publicul larg
Resursele ZIVAC, expertiza si larga arie de cursuri sustinute pe aceasta tema sunt, in prezent, folosite de corporatii, institutii guvernamentale, agențiile de aplicare a legii, afaceri individuale  și profesioniștii din domeniul medical si juridic.
Avem competentele necesare pentru a va raspunde promp solicitarilor, oferind solutii diverse de interventie, adaptate contextului si nevoilor dumneavoastra:

ANALIZA SI EVALUARE COMPORTAMENTALA

Analiza si evaluare comportamentala la nivel individual, de grup, corporatist. Evaluarea adevarului si detectia minciunii.

TRAINING

Recomandam Cursuri de formare bazate pe o metodologie inovativa, pe interactivitate si pe observarea cognitiv comportamentala a persoanei, studii de caz, simulari, programe livrate in cadrul companiilor, workshopuri deschise sau sesiuni individuale.

COACHING

Life coaching si business coaching. Interventii personalizate, individuale sau de grup, in sensul evolutiei sau cresterii performantei  – in plan profesional sau individual.

Inscrie-te acum in echipa de creatie www.ultrapsihologie.ro

EMAIL: ultrapsihologie@gmail.com

Publica intr-un cadru legal, lucrarile tale.

Leave a Reply