Conferinte Educationale

Alaturi de parteneri de marca, propunem formatorilor, trainerilor, psihologilor, mediatorilor, conferinte educationale, organizate in cadrul Universitatiilor de Prestigiu din Romania si Statele Unite ale Americii.

Debutul acestui proiect educational de informare, coaching, mediere si psihologie a fost realizat de catre Revista UltraPsihologie.ro alaturi de Universitatea Politehnica Bucuresti, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, BusinessPromoter.ro, Asociatia pentru Dialog, Mediere, Educatie si Cultura Sociala – ADMESC.ro, Yaimm.ro – Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică

2015 reprezintă un an special pentru dezvoltare. Este primul An european dedicat acțiunilor externe ale Uniunii și rolului pe care îl joacă Europa în lume. Organizațiile europene pentru dezvoltare au șansa unică de a demonstra angajamentul Europei față de eradicarea sărăciei la nivel global și de a încuraja mai mulți europeni să se implice în acțiuni de dezvoltare. 2015 este, de asemenea, anul în care ar fi trebuit îndeplinite obiectivele de dezvoltare ale mileniului, asupra cărora s-a convenit în anul 2000 și în care comunitatea internațională va stabili viitorul cadru global pentru eradicarea sărăciei și realizarea dezvoltării durabile.

Presedinte YAIMM – Victor Irimia

Evenimente:

post afis

Leave a Reply