Bogdan Sasu

Curriculum vitae
I. Informatii generale
Nume: Sasu
Prenume: Bogdan
Data nasterii: 29 05 1987
Nationalitate: Romana
Adresa de mail: sasu_bogdan2009@yahoo.com
Telefon: 0767908159 / 0729333890
II. Studii
 2010 – student Spiru Haret, sectia Arhitectura, anul I
III. Experienta profesionala
I – iulie 2006 – decembrie 2006 operator pc/foto in studio foto GENESIS, Targoviste
 Domeniu de activitate: SC Genesis SRL este una din firmele de top a orasului Targoviste in materie de procesare audio-video. Domeniul de activitate vizeaza corectarea si printarea pozelor si post-procesarea secundara si finala a diverselor filme, de la nunti, botezuri etc. Prin serviciile oferite asigura cameramani si fotografi pentru diverse evenimente iar de curand in studioul modern amenajat se pot executa sedinte foto profesionale.
 Responsabilitati: Ca operator PC in cadrul acestei firme aveam insarcinarile: corectarea in Photoshop a pozelor si printarea acestora prin mini laborator foto, interactiunea si consultanta cu clientii ce apelau la serviciile oferite si executarea pozelor pe teren in cadrul unor mici proiecte.
 Realizarile mele: Fiind o firma cu un domeniu de activitate oarecum obisnuit nu pot enumera mari realizari in cadrul ei. Am ajutat la finalizarea unor proiecte ce pareau imposibil de realizat din cauza dead line-ului. De asemenea, ramaneam peste program frecvent pentru a asista la munca de editare video si pentru a acumula experienta in acest domeniu.
 Recomandari: Actual, in firma lucreaza in continuare un fost coleg al meu, persoana ce se ocupa de editarea si procesarea video. Numele sau este Ionut, poate fi contactat la nr. 0729 017088

II – ianuarie 2007 – noiembrie 2007 desenator tehnic pentru firma S.C. ADDA S.R.L., Targoviste
 Domeniu de activitate: Firma activeaza in domeniu arhitecturii, intocmind documentatii de fezabilitate, studii, planuri de case, institutii etc si are ca numar de angajati 12 oameni. Firma este recunoscuta prin proiectele realizate pentru Kaufland, XXL, centre socio-culturale, numeroase blocuri de locuit, alaturi de case din oras si judet.
 Responsabilitati: Transpunerea planurilor lucrate manual, de catre arhitecti, in format digital prin intermediul soft-ului Archicad si printarea acestora prin plotter A0, de unde si o vasta experienta in acest domeniu. Aveam de asemenea in sarcina executarea de relevee, intocmirea dosarelor sub indrumarea unui angajat cu experienta, pentru diversele actiuni ce urmau sa fie luate (ex: dosar pentru avize, pentru fezabilitate etc)
 Realizarile mele: Fiind o firma mica, si spun asta d. p. d. v. al angajatilor realizarile personale se amesteca si devin ale firmei. Personal mi-am adus constributia la realizarea unui Showroom Volswagen, am realizat planurile a cateva case din judet, am ajutat la realizarea unor studii de fezabilitate de maxima importanta si am incercat sa simplific si sa reduc cat mai mult din greutatile intampinate in cadrul firmei.

III – inceputul august – sfarsitul septembrie, productie machete, firma KLEE FACTORY, Bucuresti
 Domeniu de activitate: Firma KLEE FACTORY activeaza in domeniul industriei producatoare de machete, este momentan o firma mica, are in componenta sa 5 angajati.
 Responsabilitati: Personal, in functie de fiecare proiect, de fiecare macheta contractata, aveam in insarcinare crearea anumitor segmente din lucrare, la final totul se asambla, se verifica si se realiza produsul finit.
 Realizarile mele: Dat fiind timpul scurt in care am lucrat, nu pot spune ca am avut realizari majore ca de exemplu o macheta realizata singur, tot ce am lucrat s-a amestecat cu ce au lucrat cei din echipa si astfel am avut produsul finit. Fiind o persoana calculata si perfectionista m-am asigurat ca tot ceea ce realizez este la un nivel calitativ inalt.
 Recomandari: Persoana ce ma poate recomanda este colegul de lucru, Alexandru, impreuna alcatuiam o echipa, uneori construiam un proiect singuri. Nr sau de tel este: 0724028268.

IV. Abilitati
Limbi straine:
 engleza, avansat, fluent in dialog
 franceza, mediu
Calculator:
 Office, Internet, Corel Draw, Adobe Photoshop, ArchiCAD, Artlantis, AutoCAD, 3D Max, Revit,
Alte calitati:
 Dinamic, organizat, comunicativ, sociabil, capacitate de munca in conditii de stres si program prelungit, creativitate, spirit de echipa.
V. Alte activitati
Hobby: arta, in special arhitectura, computerul, calatoriile, teatrul, filmele de calitate, muzica, cartile etc.

Leave a Reply